Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lisäätkö munan jauhelihapullataikinaan ensimmäisenä vai viimeisenä?

Vierailija
24.10.2021 |

Minä viimeisenä kun siihen asti viitsii maistella onko mausteet ym oikein.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteet on helpompi tarkistaa paistamalla pieni nokare taikinaa tai vaikka mikrossa kypsentämällä.

Vierailija
2/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä sä ap perustelet tuon toimintasi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millä sä ap perustelet tuon toimintasi?

Juuri siksi etten viitsi syödä raakaa kananmunaa enkä kyllä lihaakaan vaan laitan ensimmäiseksi aineiksi kerman ja murennetun paahtoleivän, mausteet, parmesania ja sitten maistelen ja sitten vasta jauheliha + kananmuna.

Vierailija
4/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole tapana tuollaista harrastaa....

Vierailija
5/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole vuosiin maistanut jauhelihataikinaa ja on yleensä onnistunut.

Astian pohjalle vesi, kananmuna vatkattuna ja mausteet, sitten suuruste ja itse jauheliha viimeiseksi.

Vierailija
6/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on pikkuisen vaikea ymmärtää ap:n perustelua, että maistaa mausteet ilman pääraaka-aineita.

Itse laitan yleensä kaikki ainekset lihan sekaan ennen kuin aloitan sekoittamisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä kananmunaa ollenkaan

Vierailija
8/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha ja muna vesi korppujauho suola pippuri . Jotkut laittaa sipulikeittopussin meillä sipulia .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt on pikkuisen vaikea ymmärtää ap:n perustelua, että maistaa mausteet ilman pääraaka-aineita.

Itse laitan yleensä kaikki ainekset lihan sekaan ennen kuin aloitan sekoittamisen.

Jos osaa oman reseptinsä niin, että voi maistaa sitä ilman lihaa, niin mikäs siinä. Raakaa lihaa ei pitäisi panna suuhunsa ja koepalan paistaminen on vähän vaivalloista.

Vierailija
10/10 |
24.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulia, suolaa, pippuria ja nautasikaa, ei muuta. Ja maistelen kyllä. En siksi etten tietäisi mausteiden olevan kohdallaan, vaan siksi että se on niin pirun hyvää.