Kaadin? Ruokapöytään. Mitä sillä kaadetaan?
En ole keittiöihminen, en ollenkaan. Mitä tuollaisella puolen litran posliinikaatimella kaadetaan? Kastikkeita, öö? Sain lahjaksi.
Kommentit (12)
Vettä. Mehua. Kastiketta. Mitä tahansa nestemäistä.
Kastikkeen kaatamiseen olen käyttänyt.. Salaattiin tai esim perunille... Kahvittelussa laitan maidon isompaan, kerman pienempään kaatimeen (nätimpiä kuin pahviset pakkaukset)
Mehu on myös kivempi kannussa kuin purkissa. Vesikannunakin on hyvä ruokapöydässä.
[quote author="Vierailija" time="27.12.2014 klo 12:42"]Mehu on myös kivempi kannussa kuin purkissa. Vesikannunakin on hyvä ruokapöydässä.
[/quote]
puolen litran kaapin. ... Haloo!
[quote author="Vierailija" time="27.12.2014 klo 12:46"]
[quote author="Vierailija" time="27.12.2014 klo 12:42"]Mehu on myös kivempi kannussa kuin purkissa. Vesikannunakin on hyvä ruokapöydässä. [/quote] puolen litran kaapin. ... Haloo!
[/quote]
kaapin?!
Minusta tuo on kastikkeelle liian iso. Tuo 0,5l siis. Paitsi jos on isompi perhe tai isommat päivälliset.
7, haloo itsellesi. Puolen litran kannu riittää hyvin täydennyksenä ainakin meidän nelihenkiselle perheelle, lasit täytetään ennen ruokailua. Kuka sinä olet, monenko hengen ruokakunta sinulla on ja miksi kuvittelet, että kun ihmiset tässä ketjussa kertovat, mihin HE käyttävät kaadinta, he muka tietävät juuri sinun tilanteesi ja kommentoivat sitä...?
Minulla on puolen litran Teema-kannu, ja käytän sitä vesikannuna. Ja lämmitän siinä maidot mikrossa, kun teen cafe lattea. Lapsille laitan siinä mehua tarjolle, jos ei nyt isosta lastenkutsusta ole kyse - kaadinta on helpompi käyttää kuin jotain fletkua tetraa.
upp