Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suurustettu riisipuuro?

Vierailija
22.12.2014 |

Ylihuomena syödään taas perinteiseen tapaan riisipuuroa ja perinteisesti sitä keitellessä onkin mennyt tunti hellan ääressä. Nyt meillä oli töissä tarjolla riisipuuroa joku aika sitten, joka oli tosi hyvää ja kuulema suurustettu maissijauholla. En ole koskaan kuullutkaan suurustetusta riisipuurosta ja googlekaan ei osannut auttaa. Luotan, että apu löytyy taas jälleen kerran av:lta. Kuka osaisi neuvoa joulupuuron keittoon uuden reseptin?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole minäkään kuullut. Olisiko vain  niin, että löysään puuroon lisätään keittämisen lopussa tarpeellinen määrä maissijauhoa, että tulee sopivan paksuista? 

Voisihan sitä kokeilla pienellä määrällä löysää puuroa + maissijauhoa. Tehdä isompi satsi sitten maistelun jälkeen.

Vierailija
2/3 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ja mä kun ajattelin, että olis olemassa joku helpompi tapa keittää joulupuuro. En taida kuitenkaan lähteä kokeilemaan mitään, kun siihenkin menis sit aikaa.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
22.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.12.2014 klo 18:56"]

Voi ja mä kun ajattelin, että olis olemassa joku helpompi tapa keittää joulupuuro. En taida kuitenkaan lähteä kokeilemaan mitään, kun siihenkin menis sit aikaa.

ap

[/quote]

Helpompi tapa on keittää riisit vedessä melkein kypsiksi, ja lisätä vasta sitten maito (tai kerma tai kookosmaito). Tai sitten puuron voi tehdä uunissa, mutta siitä tulee vähän erimakuista. Minäkin olen saanut muuten työpaikkaruokalassa sellaista "liisterimäistä" riisipuuroa, jossa saattoi hyvinkin olla maissijauhoa. En tykännyt.