Syötkö kanankoivista nahat?
Kommentit (11)
Nolottaa myöntää, että nahka on se paras osa.
Silloin saatan syödä jos nahka on rapea mutta jos se on sellainen (large mutta) löysä niin sitten en.
Koivet on ne isot? Joo, syön. Hyvää! Siivet? Periaatteessa myös, mutta ne on kuivunut ja tarttunut luuhun usein...
Syön myös kalan nahkaa, ainakin lohen. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Syön myös kalan nahkaa, ainakin lohen. Nam!
Lohen nahkaa en pysty syömään.
Paitsi graavatun lohen nahan paistan pannulla.
kannattaa se ainakin pitää siinä koska jos vaikka yöpalaksi ostettu koipi tipahtaa hissin lattialle niin voi vaan poistaa nahan päältä ja jatkaa mussuttamista
😆
80-90-luvuilla oli paistetut broilerit tosi herkullisia ja rapea nahka melkein paras osa. En tiedä mitä sen jälkeen on tehty mutta nykybroilerit on ihan pyllystä. Ainakin mausteseokset on muuttuneet ja varmaan uunitkin, kun nahka on usein kuvottava löysä lörpöke. Ehkä broilerien jalostuksellakin on osansa siihen mikseivät ne ole enää yhtä hyvänmakuisia.
En syö. Syön koipia aniharvoin, liian työlästä ja sotkevaa, eikä maistu niin hyvältä, että viitsisi nähdä sen vaivan.
Vierailija kirjoitti:
En syö. Syön koipia aniharvoin, liian työlästä ja sotkevaa, eikä maistu niin hyvältä, että viitsisi nähdä sen vaivan.
Sotkevaa ehkä mutta työlästä? Mitä sinä teet niille?
Eikö nahassa ja rustojen pehmeissä osissa ole kollageenia? Joten jos uskoo kollageenin tekevän hyvää esim. ihon kunnolle, niin kannattaisi syödä myös nahka.
Koska kihtiarvoni ovat niin korkeat, niin en syö mitään nahkoja! Ruokavaliolla olen päässyt kihtikohtauksista eroon ilman lääkitystä, eiks olekin hienoa!