Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Syötkö kanankoivista nahat?

Vierailija
18.10.2021 |

?

Syötkö kanankoivista nahat?

Vaihtoehdot

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska kihtiarvoni ovat niin korkeat, niin en syö mitään nahkoja! Ruokavaliolla olen päässyt kihtikohtauksista eroon ilman lääkitystä, eiks olekin hienoa!

Vierailija
2/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nolottaa myöntää, että nahka on se paras osa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin saatan syödä jos nahka on rapea mutta jos se on sellainen (large mutta) löysä niin sitten en.

Vierailija
4/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koivet on ne isot? Joo, syön. Hyvää! Siivet? Periaatteessa myös, mutta ne on kuivunut ja tarttunut luuhun usein...

Vierailija
5/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön myös kalan nahkaa, ainakin lohen. Nam!

Vierailija
6/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syön myös kalan nahkaa, ainakin lohen. Nam!

Lohen nahkaa en pysty syömään.

Paitsi graavatun lohen nahan paistan pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa se ainakin pitää siinä koska jos vaikka yöpalaksi ostettu koipi tipahtaa hissin lattialle niin voi vaan poistaa nahan päältä ja jatkaa mussuttamista

😆

Vierailija
8/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

80-90-luvuilla oli paistetut broilerit tosi herkullisia ja rapea nahka melkein paras osa. En tiedä mitä sen jälkeen on tehty mutta nykybroilerit on ihan pyllystä. Ainakin mausteseokset on muuttuneet ja varmaan uunitkin, kun nahka on usein kuvottava löysä lörpöke. Ehkä broilerien jalostuksellakin on osansa siihen mikseivät ne ole enää yhtä hyvänmakuisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö. Syön koipia aniharvoin, liian työlästä ja sotkevaa, eikä maistu niin hyvältä, että viitsisi nähdä sen vaivan.

Vierailija
10/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En syö. Syön koipia aniharvoin, liian työlästä ja sotkevaa, eikä maistu niin hyvältä, että viitsisi nähdä sen vaivan.

Sotkevaa ehkä mutta työlästä? Mitä sinä teet niille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
18.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö nahassa ja rustojen pehmeissä osissa ole kollageenia? Joten jos uskoo kollageenin tekevän hyvää esim. ihon kunnolle, niin kannattaisi syödä myös nahka.