Ruokien tekeminen on niin helppoa.
Tänään päätin tehdä sovelluksen karjalan paistina myytävästä lihasta. Ruskistin lihat ja tuolla ne kiehuu. Samalla pannulla ja hitto vaikka samalla hiellä vähän tärryytin sipulit. Porkkanat on jo pilkottu valmiiksi. Nyt vain odottelen koska alan lisäillä lihojen sekaan vihannekset.
Niin tässä ideana on se että lihapalat menee ylikypsän pehmeiksi. Sinne sekaan porkkanat ensin siivuina. Sitten nuo hiukan paistuneet sipulisiivut. Lopuksi perunat. Mausteina liemikuutioita, mustapippuria rouheena, sinappia reilu turaus, valkozippe murskaa ja laakereita. Siis niitä lehtiä.
Tuosta riittää vähintään kahdeksi päiväksi vaikka vähän saatan napsia yölläkin. Ihan oikeasti hyvää vaikka itse kehun.
M.50
Toihan on lähes merimiespataa. Hyvää on.