Voiko jauheliha oikeasti syttyä palamaan, kun kerran on jauhesammuttimiakin?
Kommentit (15)
Ei, mutta palstalta tuttu jauhen liha on todella syttymisarkaa.
Tuli ja leimaus kirjoitti:
Ei, mutta palstalta tuttu jauhen liha on todella syttymisarkaa.
Nykyajan ihmiset eivät tajua pestä sitä ennen paistamista
Tuli ja leimaus kirjoitti:
Ei, mutta palstalta tuttu jauhen liha on todella syttymisarkaa.
Juuri näin. Ja senpä takia se onkin pestävä aina ennen käyttöä.
kasvaako kaikista mammoista mammutteja?
Provonaisen logiikka ei nyt ole kirkkaimmillaan, eikä huumorikaan hehkeimmillään. Aina ei voi onnistua.
Vierailija kirjoitti:
Ja mikä on leivinjauhe?
Jauhetta, jota Leivi-narkki käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja mikä on leivinjauhe?
Jauhetta, jota Leivi-narkki käyttää.
vapauttakaa ihana leivi yrtti. se on parempaa kuin alkoholihuume
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja mikä on leivinjauhe?
Jauhetta, jota Leivi-narkki käyttää.
vapauttakaa ihana leivi yrtti. se on parempaa kuin alkoholihuume
Eikun se käyttää jauhetta nokkaan tai ränniin, ei mitään tympeetä yrttiä.
Meillä mies osti vaahtosammuttimen, käytetään siitä kakkupaloihin.
Entä syttyykö hiilidioksidi palamaan, kun kerran on hiilidioksidisammuttimiakin?
Ei voi. Sammutin on tarkoitettu grillaamisen yhteyteen säätelemään tarvittaessa jauhelihapihvien kypsyyttä.