Minkä hintaisissa ravintoloissa yleensä käyt? Pääruoka esim 10-15, 15-20 jne..?
Kommentit (14)
Aika harvoin käyn. Ehkä 2-3kk välein. En halua maksaa ruuasta yli 20e.
Käydään miehen kanssa niin älyttömän harvoin ravintolassa, ehkä viisi kertaa vuodessa, että silloin raaskitaan syödä 20-25 eurolla per nuppi.
T. Köyhät
Esittämiäsi hintaluokkia löytyy vain ruokaloista. Ravintolassa pääruoan hinnat alkavat noin 25-30 eurosta. Minulla ei ole varaa käydä niissä.
Lounaasta kymppi on sopivasti. Illallisesta parikymppiä. Juhlapäivänä reilusti enemmänkin.
Syömme paljon miehen kanssa ulkona ja yleensä alkuruoat maksavat 7-9 e ja pääruoat 15-25 e. Viinipullon otamme, jos maksaa alle 50 e.
Lounas on työpaikkaruokalassa.
Lounas pyörii siinä 10-15€ nurkilla.
Ravintolaan kun menen, otan mielellään keittiön suositteleman valmiin menun viineineen, joka yleensä on noin 150-200€/hlö.
Kerra kuussa 10-15 egee on max. Yli 20 en raaski maksaa vaikka kuinka laadukasta ois.
Juhlapäivien buffetit ravintoloissa ovat erinomaisia.
Millään ei viitsi eikä jaksa hankki kotiin niin monenlaista pikkuherkkuja ja ruokien monipuolisuutta, jotka buffet-pöydästä löytyy.
Lisäksi on monipuolinen jälkiruoka tarjonta.
Sen 35-45 euroa, mikä on tavallinen juhlapäivien buffetin hinta, on kyllä sen hintansa arvoinenkin.
Toki ravintola hinnoittelee sen niin, että tuollainen on kannattavaa.
Alkuruoka useimmiten 10-15 €, pääruoka n. 20-30 €. Tyypillinen ravintolalaskuni on viitisen kymppiä, jos maksan vain itseni, satasen, jos kumppani mukana. Viini tai cocktail nostaa loppusummaa.
Syön erittäin harvoin työpaikkalounaita, mutta joskus kunnon pizzan, 15-20 €.
N40
Lounas on pääkaupungissa pääasiassa yli kympin. Paikasta riippuen pääruuasta maksan 13-25 välillä, harvoin käyn kalliimmassa paikassa.
Alle kympin turkkilaispizzerioissa perjantai tai lauantaiöisin.
En käy ravintoloissa ollenkaan. Kipuraja on opiskelijalounas 2.70€.
Lounaan hinta on hilattu jo 10 euroon, niin nykyään omat eväät.
Lounas noin kympin, sitten illanistujaisissa pääruoka noin 20 tai yli.