Lue keskustelun säännöt.
Kuinka "vaarallista" tavallinen home on? Esim. jos astiassa ollut hometta, pitääkö se pestä jotenkin erityisellä tavalla?
Kommentit (9)
Minä ainakin pesen ihan tavallisesti. Ei home mitään tappavaa myrkkyä ole, olen monesti syönyt vahingossa homeista leipää eikä ole tullut mitään oireita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pesen aina homejuuston astianpesuaineella ennen syömistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pitää pestä erityisesti tai voit sairastua. Jos käytät tiskiharjaa, niin home siirtyy tiskiharjaan ja sitä kautta eteen päin. Vähintään keitettyä vettä pitää kaataa kiehuvana homekippoon tai vaihtoehtoisesti voi laittaa uuniin, mikäli astia kestää yli 100 c.
Riippuu lisäaineista. Kannattaa pestä ja kuivata hyvin koska home "tarttuu" helposti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos epäilyttää keitä vielä pesun jälkeen kattilassa.
?