Kynnetön valkosipuli what!!? Ostin kaupasta ja aloin kuoria. No eipä irronnut yhtäkään kynttä vaan yksittäinen kiinteä mollukka!?
Tuoksu on kuitenkin valkosipulin.
Onko tuo raaka vai mitä? Miksi siinä ei ole irtoava kynsiä?
Kommentit (16)
Syö vain pois rauhassa, valkosipuli se on.
Tiesitkö ap, että kuussa käytiin jo 60-luvulla?
Siinä on vain se yksi "kynsi". Ihan ehtaa on.
Aina sitä tulee jotain jännää eteen.
Elefanttivalkosipuliksi kutsutaan sellaista möllykkäsipulia, joka ei oikeasti ole valkosipuli, vaan purjontyyppinen kasvi. Tavallinen valkosipulikin onnistuu joskus tekemään tuollaisen pallukan ilman kynsiä, mutta on olemassa ihan yksikyntinen valkosipuli, jonka tarkoituskin on olla tuollainen yksi pallero.
Whoosh! Kynnetön valkosipuli = ei kynsiä. Ei napannut. Mutta itse ostan monesti noita, kun ovat sopivan kokoisia valkosipulin rakastajatterelle. (mut ei sen rakastajalle, LOL!)
Kyseinen valkosipuli on jalostettu myös miedommaksi.
Tietysti se on raaka ennen kuin kypsennät sen. Mutta tiesitkö, että valkosipulia voi syödä myös raakana?
Kiinalainen keksintö. Itse en ostaisi kiinalaista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Tietysti se on raaka ennen kuin kypsennät sen. Mutta tiesitkö, että valkosipulia voi syödä myös raakana?
Toki voi jos haluaa tuhota makuaistinsa täydellisesti.
Vierailija kirjoitti:
Tietysti se on raaka ennen kuin kypsennät sen. Mutta tiesitkö, että valkosipulia voi syödä myös raakana?
Ja on superterveellistä
Yksikyntinen valkosipuli? Itse ostan välillä.