Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa! Söin jotain tosi hyvää juustoa!

Vierailija
21.11.2014 |

Eli tilasin jonkun salaattiannoksen kahvilassa, mutten muista nimeä. Salaatin päällä oli pyöreä, paksu, paistettu "juuston pala". Se oli todella pehmeetä "vaahtokarkin" tapaista ja oikein suli suussa :D mitäköhän mahto olla? Juuston asiantuntioita paikalla? 

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haloumia, nam!

Vierailija
2/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenjuustoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai perus vuohenjuusto vois olla lähempänä tuota vaahtokarkkikuvausta.

Vierailija
4/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jännää, miten joku vasta nyt törmää vuohenjuustoon. Buumihan on laantunut jo vuosia sitten. 

Vierailija
5/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en oo törmännyt vieläkään!

Vierailija
6/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistetaanko se vuohenjuusto uunissa vai pannulla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa vuohenjuustolta. Sitä yleensä laitetaan salaatin päälle paistettuna ja on kuvailemasi pyörwä ja paksu viipale. Jos kokkaat kotona, muista kypsentää juustoviipale myös sisältä lämpimäksi, niin maku on yhtä hyvä, kuin ravintolassa.

Vierailija
8/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

*asiantuntijoita

Mutta halloumi lienee kyseessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 16:27"]

Paistetaanko se vuohenjuusto uunissa vai pannulla?

[/quote]

Mä ainakin paistan pannulla. Kuumalle rasvattomalle pannulle paksu kiekko suoraan jääkaapista, käännetään kun reuna näyttää alkavan hieman sulaa. Tällöin pinnasta tulee kauniin ruskea ja juustosta sisältä lämmin. Mutta kaipa tuon voisi uunissakin tehdä, en ole kokeillut.

Vierailija
10/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 16:27"]

Paistetaanko se vuohenjuusto uunissa vai pannulla?

[/quote]

Se voi olla ravintolassa myös liekitetty. Pannulla paistaisin. Uunissa saattaa sulaa liikaa eikä tule paistopintaa. Mistä tahansa kaupasta löytyy vuohenjuustoa juustohyllystä. On sitten aika rasvaista kamaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 16:28"]

*asiantuntijoita Mutta halloumi lienee kyseessä!

[/quote]

Halloumi on narskuvampaa, vuohenjuusto vaahtokarkkimainen. Kannattaa koittaa myös fetaa paistettuna/ lämmitettynä.

Vierailija
12/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Halloumi tuntuu suussa samalta kuin leipäjuusto, halloumipala on myös melkein aina suorakaiteen muotoinen. Vuohenjuustoa veikkaisin. Jännä ettei ap ole vielä törmännyt siihen, hyvä kuitenkin että tykkäsit!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenjuusto voi olla pakkauksessa myös hienommin nimellä 'chevre'.

Vierailija
14/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chevre eli vuohenjuusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenjuustoa olen syönyt useasti "raakana" enkä tiennyt että sitä voi paistaa/kuumentaa. Mutta kiitos kaikille kyllä se tais olla vuohenjuustoa kun googletin kuvia! Ap

Vierailija
16/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 16:32"]

Chevre eli vuohenjuusto.

[/quote]

Chevrelle sopii myös shokkipaahto, eli viipaleina leivinpaperilla 250-asteiseen kiertoilmaan max 4 minuutiksi.

Vierailija
17/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla briekin tms. valkohomejuusto.

Vierailija
18/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
19/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten joku ei tiedä vuohenjuustoa? Missä tynnyrissä kasvaa näitä landepaukkuja?

Vierailija
20/20 |
21.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="21.11.2014 klo 16:47"]

Miten joku ei tiedä vuohenjuustoa? Missä tynnyrissä kasvaa näitä landepaukkuja?

[/quote]

 

tiedän vuohenjuuston, mutta maku on eri paistettuna eikä yhtään tuttu. Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kahdeksan