Onpa se itse tehty lasagne vaan hyvää :)
Kommentit (16)
Voi, jaksaiskohan sitä vaikka ens viikolla vääntää... Ois kyllä herkkua.
Onhan se hyvää. Miksi ihmiset pitävät sitä niin työläänä ruokana? Keität kaksi kastiketta, ladot ne vuokaan pastalevyjen kanssa ja käytät uunissa. Simppeliä kuin mikä.
Kukas tytteli siellä kirjoittelee? :)
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 15:03"]
Miten teit?
[/quote]Paistoin 400 g naudan jauhelihaa, sekaan 1 silputtu sipuli ja purkillinen yrtti-tomaattimurskaa. Maustoin suolalla ja vasikkafondilla ja jauhelihamausteella. Annoin porista matalalla lämmöllä valkokastikkeen valmistamisen ajan.
Eli sitä varten kattilaan muutama rkl voita, siihen muutama rkl vehnäjauhoja, vispataan niin hemmetisti koko ajan ja lisätään maitoa keitellen keskilämmöllä pienissä erissä yht. noin 8 dl, annetaan aina paksuuntua välissä. Ja se vispaus! Otetaan kattila levyltä. Lisätään pari kourallista juustoraastetta, vispataan taas. Maustetaan suolalla ja muskottipähkinällä.
Ladotaan vuokaan tässä järjestyksessä: jauhelihaa, lasagnelevyt, valkokastike, jauhelihaa jne niin että ylin kerros on valkokastikekerros, jonka päälle heitetään vielä juustoraastetta.
Koko vuoka uuniin 200 asteeseen noin 40 minuutin ajaksi, lopuksi voi peittää foliolla jos tummuu liikaa. Nostetaan uunista ja antaa seisoa peitettynä kymmenisen minuuttia.
Syödään raikkaan salaatin kera :)
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 15:12"]
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 15:03"]
Miten teit?
[/quote]Paistoin 400 g naudan jauhelihaa, sekaan 1 silputtu sipuli ja purkillinen yrtti-tomaattimurskaa. Maustoin suolalla ja vasikkafondilla ja jauhelihamausteella. Annoin porista matalalla lämmöllä valkokastikkeen valmistamisen ajan.
Eli sitä varten kattilaan muutama rkl voita, siihen muutama rkl vehnäjauhoja, vispataan niin hemmetisti koko ajan ja lisätään maitoa keitellen keskilämmöllä pienissä erissä yht. noin 8 dl, annetaan aina paksuuntua välissä. Ja se vispaus! Otetaan kattila levyltä. Lisätään pari kourallista juustoraastetta, vispataan taas. Maustetaan suolalla ja muskottipähkinällä.
Ladotaan vuokaan tässä järjestyksessä: jauhelihaa, lasagnelevyt, valkokastike, jauhelihaa jne niin että ylin kerros on valkokastikekerros, jonka päälle heitetään vielä juustoraastetta.
Koko vuoka uuniin 200 asteeseen noin 40 minuutin ajaksi, lopuksi voi peittää foliolla jos tummuu liikaa. Nostetaan uunista ja antaa seisoa peitettynä kymmenisen minuuttia.
Syödään raikkaan salaatin kera :)
[/quote]Nonniin:)
Minä teen yhdellä kastikkeella, ja sekin on puolittain ruskea kastike, ja johan on hyvää. Taitaisitte pyörtyä kun näkisitte ja maistaisitte;D
Mutta on muuten ainoa ruoka josta tässäkin huushollissa on kerrankin kaikki pöytään tulevat sanoneet että nam heti nähdessään mitä on.
Mullakin on lasagne nyt uunissa!! :D yks ehkä helpoimmista resepteistä
Mä en ymmärrä. Kaikki muut rakastavat lasagnea, varsinkin kotona tehtyä, mutta mä olen aina inhonnut sitä ruokaa. :D Yök.
Minä voisin tulla maistamaan, asun pääkaupunkiseudulla. Tekisi mieli saada jotakin hyvää ruokaa. T. mies.
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 16:06"]Mä en ymmärrä. Kaikki muut rakastavat lasagnea, varsinkin kotona tehtyä, mutta mä olen aina inhonnut sitä ruokaa. :D Yök.
[/quote]
Et oo syöny hyvää lasagnea.
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 16:29"]
Minä voisin tulla maistamaan, asun pääkaupunkiseudulla. Tekisi mieli saada jotakin hyvää ruokaa. T. mies.
[/quote]Harmi että taitaa olla Turkuun turhan pitkä matka :)
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 16:50"][quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 16:06"]Mä en ymmärrä. Kaikki muut rakastavat lasagnea, varsinkin kotona tehtyä, mutta mä olen aina inhonnut sitä ruokaa. :D Yök.
[/quote]
Et oo syöny hyvää lasagnea.
[/quote]
Minäkään en tykkää ja syöty on. Lidlin pakastelasagnea, mikrolasagnea, itsetehtyä lasagnea, äidin tekemää lasagnea, kouluruokalasagnea, puolivalmislasagnettea, karppikaverin kesäkurpitsalasagnea, huippukokkikaverin italiasta mukanaan tuoman reseptin mukaista lasagnea. En vaan tykkää. En kyllä muutenkaan nauti tomaattisista tai pastaruoista erityisemmin.
[quote author="Vierailija" time="09.11.2014 klo 15:09"]
Kukas tytteli siellä kirjoittelee? :)
[/quote]Mistäs tiedät vaikka olisi mies joka tän aloituksen on laatinut?
Miten teit?