Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos teen sienipekonipastaa niin kummat paistan ensin?

Vierailija
16.09.2021 |

Ohjeissa sanotaan että paista pekonit ja ota ne pois ja sitten siinä rasvassa paista ne sienet. Eikö se ala räiskymään kun sienistä lähtee niin paljon nestettä?
Ja missä vaiheessa sipuli?
Tartteeko mausteita?
Kiitos.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Help?

Vierailija
2/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit paistaa ne sekaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni ensin, että kypsyy. Sieniä ei tarvi kuin kevyesti paistaa, se neste on niin vähäistä ja voithan laittaa kannen päälle.

Sipulin voi paistaa pekonin kanssa yhtä aikaa tai erikseen, jos haluat tummempaa sipulia.

Mausteiksi suolaa, mustapippuria. Eipä juuri muuta tarvita. Ehkä ruokakermaa?

Vierailija
4/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

AINA PEKONI ENSIN - haluat pekonin maut sieniin JA kun paistat pekonit erikseen voit täsmälleen valita miten rapeiksi ne haluat ja toisaalta miten perusteellisesti paistetut sienet haluat.

Vierailija
5/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni ja sipuli yhdessä, sit sienet siinä rasvassa. Mä laittaisi suolaa, pippuria, valkosipulia ja oreganoa. 

Vierailija
6/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonin kypsymisaika on pitempi kuin sienten. Tee kuten ohjeissa sanotaan ja huolehdi roiskeiden siivoamisesta myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
16.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos 👍

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi viisi