Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään uunilenkki?

Vierailija
14.09.2021 |

Ostin lenkkimakkaraa ja siitä pitäisi tehdä uunilenkkiä. Ohjeet on vähän sekavia mitä löysin. Pitääkö siitä ottaa kuoret pois? 30 minuuttia 225 asteessa luki ohjeessa. Mistä se aika otetaan? Laitanko makkaran uuniin ja lämmön päälle ja siitä aika vai vasta kun uuni on lämmennyt? Juusto? Voiko juuston lämmittää samaan aikaan vai pitääkö lämmittää erikseen ja missä asteessa? Lisätäänkö ketsuppi ennen uuniin laittoa vai sen jälkeen? Entä sinappi? Miksi ruuan laitto pitää olla näin monimutkaista?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No,tähän on monta koulukuntaa. ELi kuorit sen makkaran,teet poikittain viiltoja ja paksu siivu juustoa siihen koloon,voip laittaa sinappiakin. Sillä aikaa kun askartelet sitä,laita uuni lämpeemään. Se on valmis kun se juusto on sulanut ja ne kolot on auenneet,en nyt osaa sanoa aikaa kauanko menee. NAmnam!

Ai niin aika alkaa,kun uuni on lämmin ja isket sen lenkin uuniin.

Vierailija
2/5 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hah hah. Kuoret pois, sitten syvä viilto pitkittäin ja sinne mitä mieleen juolahtaa, tomaattisiivuja, sipulinsiivuja... Maknarat vuokaan ja vierekkäin, päälle juustoraastetta. Uuniin 225 astetta puoleksi tunniksi...

Voi sitä sinappia ja/tai ketsuppia pursotella sinne viiltoonkin jos haluaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmitetään uuni 200 asteeseen ja juostaan 5 kertaa sen ympäri!

Vierailija
4/5 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juostaan parikyt kierrosta ympäri Stammlageria ja sitten jonotetaan uun- eiku 'suihkuun'

Vierailija
5/5 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota naulakosta lenkki ja laita se uuniin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän viisi