Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos sinulla olisi kaksi possun lehtipihviä vakuumipakkauksessa, ja haluaisit syödä toisen nyt ja toisen huomenna, niin

väsynyt
13.09.2021 |

paistaisitko molemmat jo nyt vai säilyttäisitkö huomisen pihvin raakana jääkaapissa? Pihvien viimeinen käyttöpäivä on vasta reilun viikon päässä, joten sen osalta ei oo kiirettä. Eli raakana vai kypsennettynä säilytys?

Kiitos.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaisin molemmat nyt, jollei olisi mahdollista vakumoida sitä toista uudelleen. 

Vierailija
2/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilytys raakana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsänä.

Vierailija
4/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaisin molemmat, koska ihan ekologisestikin järkevämpää on lämmittää pannu kerran kahden sijasta.

Vierailija
5/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana. Uudelleen kuumennettuna se on sitkeää. Ihan turha kypsentää tänään molemmat, jos jo huomenna syö sen toisen.

Vierailija
6/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pihvi ei mene pilalle ilman vakuumia yhdessä vuorokaudessa. Joten ehdottomasti raakana säilyttäisin, kuka haluaa syödä mikrotettua pihviä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siirrä toinen vaikka leivinpaperille, jonka käärit sitten paketiksi ja nopeasti takaisin jääkaappiin. Ole tarkka, että et koske siihen lihaan paljain käsin.

Vierailija
8/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vakuumoin toisen uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
13.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se pihvi ei mene pilalle ilman vakuumia yhdessä vuorokaudessa. Joten ehdottomasti raakana säilyttäisin, kuka haluaa syödä mikrotettua pihviä?

Yleensä tee seuraavana päivänä siitä kastikkeen tai munakkaan paistinpannulla.