Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein omenapiirakkaa ja :((

Vierailija
14.10.2014 |

Vihaan leipoa koska mikään ei koskaan onnistu.

Nyt tein
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/22113/Kaikkien%20kehuma%20omenapiirakka/

Tuota. Puolentunnin päästä katsoin uuniin ja piirakka päältä kypsä mutta sisältä taikinavelliä :(((((

En kestä en kestä en kestä tein kaikki tarkaan ohjeen mukaan mutta velliä on. Ei ollut noin löysää uuniin pistettäessä:(

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuolla ohjeella olen itsekin joskus tehnyt eikä onnistunut. Vaatii tosi kiinteät omenat eikä kärsi pakasteesta niitä ottaa, koska taikina on niin kakkutaikinamainen. Mielestäni tuo paistolämpötilakin on liian korkea. Itse ihmettelen tuota sulan rasvan suurta määrää ko. ohjeessa. Minä olen kuitenkin kokenut leipuri ja useimmiten onnistun, tuolla ohjeella en siiis onnistunut vaan piirakasta oman pihan omenista tehtynä tuli lötkö.

Vierailija
2/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helpottava kuulla että sinullakaan ei onnistunut. En tajua että ohje täynnä positiivisia kommentteja :/

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskikissan apple pie-ohje ei koskaan petä! Kunhan kuorii ja maustaa omenat viimeisenä.

Vierailija
4/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En minäkään tajunnut, että mikä ainesosa meni väärin, mutta sitten mietin, että ehkä ne omenat olisi pitänyt olla jotain muuta tyyppiä tai rasva ei sittenkään sulaa - tuo on muuten kamala määrä rasvaa noin vähäiseen jauhomäärään. Minä kuitenkin leivon piirakoita jopa täysin omasta päästäni, eli kokonaan ilman ohjeitakin ja saan onnistumaan. 2. 

Vierailija
5/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoitin piirakan mössöksi että kypsyisi jotenkuten. Toivotaan parasta :) ap

Vierailija
6/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu tuolla ohjeella hyvin. Pari kertaa tehnyt ja kehuttu on. Omenat olleet mitä milloinkin. Jos pakastettuja käyttää niin laittaisin hieman perunajauhoja omenoiden sekaan.
Itse laskin hieman lämpöä, paistoaikoja pidän aina ohjeellisena. Eli kurkkaan välillä miltä näyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et kai laittanut 0,75 l maitoa kuten tuo yksi kommentoija tuolla :)

Vierailija
8/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää on ihan paras ohje! Mää teen aina tällä, joku sulla on varmaan menny tehdessä pieleen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minullakin onnistui tuolla ohjeella oikein hyvin. Uunissa tosin pidin hiukan kauemmin.

Vierailija
10/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En laittanut maitoa kuin alle desin.

Miten on mahdollista että jollain onnistuu vailla tekee ihan samalla tavalla? :/

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.10.2014 klo 17:32"]

En laittanut maitoa kuin alle desin. Miten on mahdollista että jollain onnistuu vailla tekee ihan samalla tavalla? :/ Ap

[/quote]Se oli liian vähän aikaa uunissa. Laita alimmalle tasolle ja jatka kypsennystä, jos siis väri on jo tumma.  Seuraavalla kerralla pudota uunin lämpöä vaikka johonkin 180 asteeseen.

Vierailija
12/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

se on ollut 1,5 tuntia ja vieläkin raaka. Ihme kyllä ei palanut kun sekoittelen sitä välillä. Huoh..
Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä oon tehny monet kerrat tolla ohjeella, ikinä ei oo epäonnistunut tai raaka! Ite pidän kyllä piirakkaa uunnissa kauemmin jos näyttää siltä ettei ole vielä tarpeeksi kypsä.

Vierailija
14/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla uunissa miten paljon asteita? Tai sitten et vaan osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 oli. Puolentunnin päästä laiton alas että kypsyisi pohjakin.

Tein ihan ohjeen mukaan. En tajua.

Ap

Vierailija
16/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sun uunissa täytyy olla vikaa. Ei mikään piirakka voi olla raakaa 1,5 tunnin paistamisen jälkeen.

Vierailija
17/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millanen uuni sulla on? Vastus, kiertoilma? Jos on vastukset niin kai laitoit sen että ylä- ja alavastukset ovat molemmat päällä, eikä vaan ylä.. Meinaan hieman kuulostaa siltä nyt.

Vierailija
18/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiertoilma.

Nyt tuli uunista. On sokeritonta mautonta mössöä. Jesh..

Ap

Vierailija
19/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo ohje mielestäni jättää taikinan liian löysäksi. Kokeile tätä, onnistuu aina. Maidon voi korvata kermaviilillä, rahkalla tai jogurttipurkilla.

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/233861/Pellillinen%20omenapiirakkaa/

Vierailija
20/22 |
14.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="14.10.2014 klo 17:55"]

Kiertoilma. Nyt tuli uunista. On sokeritonta mautonta mössöä. Jesh.. Ap

[/quote]Sulla puuttuu siitä kyllä jokin oleellinen ainesosa, uskoisin ma

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kahdeksan