Suolaton vai "suolainen" tahini kaupasta?
Oli tarkoitus ostaa ensimmäisen kerran elämässä kaupasta tahinia, mutta vaihtoehtoina oli suolaton tahini ja "suolainen" tahini. Kumpi käy paremmin esim. hummuksen tekoon?
Kommentit (5)
Ei väliä, kunhan hummusta tehdessäsi otat asian huomioon. Ja sitten hiukan hifistelyä: seesamitahnan nimi on tahina, josta valmistetaan esim. dippikastiketta nimeltä tahini. Tästä ei kannata liikaa välittää, sillä purkkien etiketeissäkin nämä nimet ovat hilpeästi sekaisin. Mutta kunhan nyt kerroin.
Ei mitään merkitystä. Jos on suolatonta, lisäät vähän enemmän suolaa siihen hummukseen, jos suolaista, vähän vähemmän.
Miten "suolainen" eroaa suolaisesta? Onko se ikäänkuin ironisesti suolainen, hipstereille?
Ottaisin suolaisen, tosin voihan hummukseen sit lisätä kuitenkin suolaa että ei sen niin väliä.