Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suolaton vai "suolainen" tahini kaupasta?

Vierailija
03.10.2014 |

Oli tarkoitus ostaa ensimmäisen kerran elämässä kaupasta tahinia, mutta vaihtoehtoina oli suolaton tahini ja "suolainen" tahini. Kumpi käy paremmin esim. hummuksen tekoon?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ottaisin suolaisen, tosin voihan hummukseen sit lisätä kuitenkin suolaa että ei sen niin väliä.

Vierailija
2/5 |
03.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tykkään suolaisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei väliä, kunhan hummusta tehdessäsi otat asian huomioon. Ja sitten hiukan hifistelyä: seesamitahnan nimi on tahina, josta valmistetaan esim. dippikastiketta nimeltä tahini. Tästä ei kannata liikaa välittää, sillä purkkien etiketeissäkin nämä nimet ovat hilpeästi sekaisin. Mutta kunhan nyt kerroin.

Vierailija
4/5 |
03.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään merkitystä. Jos on suolatonta, lisäät vähän enemmän suolaa siihen hummukseen, jos suolaista, vähän vähemmän.

Vierailija
5/5 |
03.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten "suolainen" eroaa suolaisesta? Onko se ikäänkuin ironisesti suolainen, hipstereille?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän viisi