Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ruoka jää pahasti kiinni uunivuokaan?

Vierailija
30.08.2021 |

Voitelin voilla sen. Onko uunivuoka paska vai mitä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku lidlin vuoka 5 euroa taisi olla.

Vierailija
2/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vuoka ole välttämättä paska. Vuoraa vuoka leivinpaperilla, niin minä teen. Ei tartu, on helppo pestä eikä pala kiinnikään niin helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian suuri lämpötila uunissa huola.

Vierailija
4/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Liian suuri lämpötila uunissa huola.

Oli vain 200 astetta. Mutta täytyy koittaa tota Leivinpaperi

Vierailija
5/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuoan materiaali ja laatu voi vaikuttaa, mutta kokeile leivinpaperia. Minulla on Arabian Uunikokki-vuoat ja näihin ruoka ei tartu, vaikka ei voitelisi vuokaa. 

Vierailija
6/6 |
30.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä kosteampi ruoka, sitä vähemmän tarraa reunoihin. Näin omien vuokien kanssa. Voitelulla on suurempi merkitys kuivempien ruokien kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme neljä