Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hesestä ja ravintola-alasta

Vierailija
29.08.2021 |

Hienosti on näköjään hesburger ottanut niskoilleen koko ravintola-alan synnit.
20 vuotta tehnyt hommia erilaisissa paikoissa ja ihan sama meno on joka paikassa,poislukien ehkä laitoskeittiöt.
Paskat palkat,ei taukoja,alimiehitys,ikinä et pääse illasta lähtemään silloin kun työvuorolistassa niin lukee. Ja pekkaset,mitä ne on?
Iltalisä on vähän päälle euron tunnilta ,lauantaisin ei lisiä ja sunnuntaisin tuplapalkka,ja siitäkin on puhuttu että pitäis poistaa.
Koronan alusta lähtien työvuorot saatu viikko kerrallaan ja ei oo palkoista neuvoteltu.
Ja sitten ihmetellään työvoimapulaa?
Pam vois ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä jotain asialle,mut aika turha odottaa koska vuosikymmeniin ei oo mitään tapahtunut.
Onko parempi maksaa enempi liksaa/hommata enempi työntekijöitä vai laittaa pulju kiinni kun ei ole työvoimaa.
Myöskään uusia tulijoita ei alalle ole ja vanhat siirtyy muihin hommiin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla