Voisitko syödä s marketin sinisessä pussissa olevaa 2 euron sikajauhelihaa?
Minusta siitä saa oikein maukasta ruokaa.
T. Köyhä
Kommentit (15)
Voin.
Jauhelihakeittoa, lihapullia, pizzaa, pastaa jne on tullut siitä tehtyä.
En todellakaan.
T. Hyvästä ruoasta nauttiva köyhä
Possun jauheliha on ihan parasta lihapullissa!
Miksi en jos nyt ylipäätään jauhenlihaa haluaisin joskus syödä...
Kyllä siitä ihan hyvää ruokaa saa tehtyä .
En, kun en käytä sikajauhelihaa missään ruoassa. Karmeen makuista.
Voisin. Toki silloin super harvoin kun ostan niin ostan nautaa.
Hyvää pataa ja keittoa siitäkin on aina tullut. Possu on possua ja nauta nautaa hinnasta riippumatta.
Vierailija kirjoitti:
En, kun en käytä sikajauhelihaa missään ruoassa. Karmeen makuista.
Johtuu varmaan sian syömästä ravinnosta. Parasta sianlihaa ikinä olen syönyt Latviassa kauan sitten, ei takuulla ollut mitään tehotuotantosikaa, ihan toista kuin suomalainen sianliha. Puistattaa ajatuskin sianjauhelihasta, mieluummin keitän vaikka kaurapuuron.
Possunliha on ällöttävää. Maistuu oudolle ja sit hyvällä lykyllä saat matoja kaupan päälle.
Joo, menee loistavasti hirvenjauhelihan kanssa mureketaikinaan.
Ostin kerran vahingossa, jotain sika-nautaa ja olin hämilläni. Karsea haju ja todella vaikeaa oli valmistaa siitä mitään asiallista ruokaa. Opin varomaan loppuelämän ajaksi.
Jos haluan jatkossa possunlihaa ostan palana ja tarvittaessa sotken jonkun kuun sekaan, mutta ei koskaan enää sika-nautaa jauhelihana. Pekoni toimii myös hyvin, jos haluaa sotkea lihalaatuja keskenään.
Ehdottomasti. Tein siitä jopa makaronilaatikkoa häihini.
Hyi :x ainoastaan täysnaudanlihaa.