Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Omenasiideriä pulled porkin marinadiin?

Vierailija
15.09.2014 |

Soveltuuko omenasiideri hapoksi pulled porkin marinadiin?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.09.2014 klo 12:20"]

Alkoholistin on pakko saada alkon maku ruokaankin!

[/quote]

Olet hupsu

Vierailija
2/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis jenkeissä Apple Cider on sellane aito omenamehu mitä saa hedelmäosastolta esim prismasta, jos oot kattonu ton ohjeen jostai netistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hop

Vierailija
4/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pidät mausta, niin tietenkin soveltuu. Sitä käytetään kai jossain päin jenkkejä.

Vierailija
5/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunhan et mitään Golden Capia käytä tai Pirkka Omenasiideriä :D

Vierailija
6/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa käyttää kuivaa siideriä tai suosiolla laittaa valkoviiniä. Jos jostain somersbytä laitat niin tulee erittäin pahaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista sitten ettei sovi lapsille.

Vierailija
8/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.09.2014 klo 12:01"]

Muista sitten ettei sovi lapsille.

[/quote]

Miksei sopisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nro 6, voisitko kertoa miten siinä lihassa on alkoholia jälkellä siinä vaiheessa kun sitä syödään ja kuinka paljon sitä lihassa on?

Mites sitten vaikka kotikalja tai sima marinadissa?

Vierailija
10/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos marinadi kuumennetaan, alkoholi haihtuu mutta maku ja se haluttu hapokkuus jää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omppu ja possu ne yhteen soppii, kohta ne pannaan pussauskoppiin!

Makujen tasapainoon tarvitaan happamuutta, makeutta ja suolaa. Omppusiideristä löytyy kahta ensimmäistä, joten se sopii mainiosti. Alkoholista ei tietänkään tarvitse huolehtia, marinoitu possuhan hautuu monta tuntia uunissa..

Vierailija
12/12 |
16.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alkoholistin on pakko saada alkon maku ruokaankin!