Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mitä teette tateista?
12.09.2014 |
Olen löytänyt hyvän tattipaikan,en vain tiedä miten niitä valmistetaan.Olen aikaisemmin vain kantarelleja valmistanut.Jos joku tietäisi miten tateista tulisi hyvä kastike?
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Veikkaan, että saat hyvin kermaisia ja voisia vinkkejä, joten tarjoan välimerellisen. Puhdista ja viipaloi tatit. Viipaloi myös valkosipulia. Kuullota näitä oliviiöljyssä viitisen minuuttia. Lisää suolaa, jotakin yrttiä ja kuivaa valkoviiniä. Hauduta kymmenisen minuuttia ja pippuroi kevyesti. Tämän voit tarjota pastan tai riisin kanssa, mutta oma suosikkini syntyy, kun laitan lautaselle vastapaahdetun leipäviipaleen ja kaadan sienet sen päälle. Ja valkoviiniäkin jäi sopivasti.