Sopiiko täysjyväspagetti avocadopastaan normaalin sijasta?
Kommentit (6)
Vähän tunkkaiselta se kieltämättä maistuu, itse en tekisi täysjyvästä.
Muutenkin koko täysjyväpastavillitys on siinä mielessä vähän hassu, että durumvehnästä tehty valkoinenkin pasta on itse asiassa varsin terveellistä. Siinä on suht paljon proteiinia (durumvehnän ominaisuus) sekä alhaisehko glykeeminen indeksi al denteksi keitettynä.
[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 16:21"]
Täysjyvä nimenomaan on normaalia. Se valkoinen, kuorittu ja kaikista ravintoaineista vapautettu maistuu hirveälle.
[/quote]
Ei se ainakaan pastan historiaa vasten ole normaalia. Kyllä tämä on uuden ajan keksintö nämä pastat joissa jyvän kuoretkin on jauhettu sinne sekaan terveellisyyden nimissä. Perinteisesti pasta on ollut kuoritusta viljasta.
[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 16:25"]
Ei jumalauta mitä kysymyksiä.
[/quote]
On niitä kummempiakin nähty. Olisi vain kiva tietää etukäteen :D -ap
Sopii, jos tykkää täysjyvästä. Kerran olen tehnyt ko. pastaa, nimenomaan täysjyvästä. Hyvää oli :)
Täysjyvä nimenomaan on normaalia. Se valkoinen, kuorittu ja kaikista ravintoaineista vapautettu maistuu hirveälle.