Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä osa kanasta on mielestäsi parasta? Koipi? siipi? rintapala?

Vierailija
15.08.2014 |

Mun mielestä rintapala. Siinä on eniten lihaa. Njams!!! :-P

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa kanoista saatava syötäväksi kelpaava on sen munat.

Vierailija
2/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perse

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipireisi. En syökoskan rintaa vapaaehtoisesti, kuten en myöskään possunfilettä tai naudanpaistia. Ovat tosi kuivia.

Vierailija
4/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko siis kyse kanasta vai broilerista? Jälkimmäisessähän ei makua ole missään palassa juuri ollenkaan, mikä selittääkin sen valtavan suosion Suomessa. Oikeassa kanassa eniten makua on hankalasti syötävissä siipi- ja koipipaloissa. Niistä on hyvä keitellä makoisa liemi.

Vierailija
5/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerissa koipi-reisipalaon paras koska mehevin ja sen kohdan saa maustumaan läpikotasin. Rintapala on aina niin mauton ja kuiva.

Vierailija
6/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin maustettu ja paistettu nahka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

koipi-reisi :) eniten makua eikä ole niin kuivaa kuin rintapalat. Siipikin on hyvää, mä en vaan usein jaksa sitä nyhrätä syötäväksi. 

Vierailija
8/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipi-reisi ehdottomasti. Rintapalat on ihan rasvattomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskeaksi paistetut broikun koivet, pitkään uunissa hautuneet.

Vierailija
10/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse jos teen, niin koipi-reisi, mutta äitini osaa tehdä rintapaloistakin ihanan muhevia ja maukkaita :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.08.2014 klo 12:21"]

Itse jos teen, niin koipi-reisi, mutta äitini osaa tehdä rintapaloistakin ihanan muhevia ja maukkaita :).

[/quote]

Rintapalasta saa mehevää näin. Upota kokonainen huoneenlämpöinen rintapala isoon kattilaan, joka on täynnä suolalla maustettua kiehuvaa vettä. Kansi päälle, pois liedeltä ja sitten odotat kunnes vesi on huoneenlämpöistä. Sieltä löytyy jatkojalostusta varten pala täysin kypsää ja ihanan pehmeää lihaa.

Vierailija
12/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

nahka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rintapala on kalleinta, joten se on parasta. PISTE.

Vierailija
14/14 |
15.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siipiratas on parasta,huhtakylän jälkeen.Kolmanneksi parasta on könösen kuitulevy väliseinässä,se ei kupruile liikaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi