Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekeekö joku itse vispipuuroa? Vai oliko se puuro vain muotia 80-luvulla?

Vierailija
22.07.2021 |

Itse en oo koskaan tehnyt, vaan äitini teki mulle aikoinaan.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen, useinkin.

Marja-aroniasta tulee parasta.

Vierailija
2/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen usein. Tosin riisistä koska osa perheessä vehnälle allergisia.

Viimeksi tein omenavispipuuroa. Sitä ennen raparperista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen taas nykyään, kun kuulin että riisijauhosta saa hyvää. Keliakia, niin se perinteinen ei käy. Ja nyt keski-iän lähestyessä on usein alkanut kaivata niitä lapsuusajan perinteisiä makuja, niin vispipuuro maistuu.

Vierailija
4/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, aika moni tekee. Meillä sitä ei kulu, joten en ole aikoihin tehnyt.

Vierailija
5/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun äiti tekee. Mäkin tekisin, mutta lapset ei siitä tykkää.

Vierailija
6/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä päin se on lappapuuroa ja tulee usein itselle tehtyä. Hyvin säilyy useamman päivän jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole mikään 80-luvun juttu. Koulussa sitä tarjotaan edelleen jälkiruuaksi.

Vierailija
8/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein pari vuotta sitten ison kattilallisen, kun aattelin et lapset tykkäis. Jouduin itse syömään sen. Raparperikiisselistä sentään tykkäsivät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse keitetään, mitä ihmeelistä siinä on?

Vierailija
10/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen. Kaksi poikaa pistelee sammiollisen hetkessä. Itse jään usein ilman. Punaherukasta tykkäävät eniten. Mansikkaa laitan usen myös herukan joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka leipoo tai tekee ruokaa muodin mukaan?

Vierailija
12/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä ole mikään pakko vatkata. Jäähdyttyään siitä tulee lohkeavaa puuroa. Hyvää tulee muuten myös säilykehedelmien liemistä ja muutenkin hedelmämehuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä päin se on lappapuuroa ja tulee usein itselle tehtyä. Hyvin säilyy useamman päivän jääkaapissa.

Lappapuuroa täälläkin, teen joskus puolukoiden sijaan kuivatuista ja keitetyistä aprikooseista. En muista mistä tuo jäänyt, taisi olla joskus yläasteella jälkkärinä niin innostuin tekemään

Vierailija
14/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä vain teen itse vispipuuroa. Katsoin uteliaana mitä ihmettä niissä kaupan valmiissa vispipuuroissa on ja voi hyvänen aika; punajuurta käytetään väriaineena! Kaupan vispipuuroissa ei ole kuin aavistuksen puolukkaa...koska jokainen nyt sen tajuaa, että marjoja pitää olla, että puuro saa omanlaisensa värin. Vispipuuro on myös laihduttajalle sopiva välipala, koska ei sisällä rasvaa ja sen makeuttamiseen voi käyttää myös muuta kuin sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
22.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka leipoo tai tekee ruokaa muodin mukaan?

Tuttu leipoo vain niitä sokerimassa kakkuja vaikka haluaisi tehdä kasarikakkuja. Ei sovi instagramiin niin ei voi kuulemma tehdä 🙄