Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaisia juustosalaatteja teette?

Vierailija
13.07.2021 |

Itse teen perinteisen fetasalaatin.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kreikkalainen mutta usein oikean fetan sijasta salaattijuustokuutioita.

Vierailija
2/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinihomejuusto salaatti missä tomaatti, kurkkua, sipulia, lehtisalaatti ja capriksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistettua halloumia, grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa, kirsikkatomaatteja ja vihersalaattia, yleensä romainea, rucolaa ja jäävuorisalaattia. Päälle pinjansiemeniä ja joku kevyt kastike jos pitää, esim. ranskalainen.

Tykkään myös lisätä perussalaattiin mansikoita ja vuohenjuustoa (eli kurkku, vihersalaatti, herneenverso ja sitten tuoreet mansikat sekä vuohenjuusto. Kastikkeena balsamico, vuohenjuuston voi nopeasti grillata kuumassa grillissä, jolloin päälle ohuelti oliiviöljyä ja juoksevaa hunajaa).

Vierailija
4/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän halloum-salaatista. En tee kovin monimutkaista, vaan tavallisen vihersalaattipohjan (jäävuorista, kurkkua, tomaattia, paprikaa...), kuutioin päälle halloumia ja viimeistelen pippurilla ja oliiviöljyllä. Voisi kokeilla seuraavalla kerralla halloumin paistamista. 

Vierailija
5/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pidän halloum-salaatista. En tee kovin monimutkaista, vaan tavallisen vihersalaattipohjan (jäävuorista, kurkkua, tomaattia, paprikaa...), kuutioin päälle halloumia ja viimeistelen pippurilla ja oliiviöljyllä. Voisi kokeilla seuraavalla kerralla halloumin paistamista. 

Kannattaa ehdottomasti koettaa paistaa, jolloin saat halloumiin hieman rapean pinnan :) laittaa pannulle siksi aikaa, kun tekee muun salaatin niin ei vie oikeastaan edes yhtään enempää aikaa.

Vierailija
6/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan salaatin päälle vuohenjuustokiekon ja ripaus hunajaa siihen päälle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pidän halloum-salaatista. En tee kovin monimutkaista, vaan tavallisen vihersalaattipohjan (jäävuorista, kurkkua, tomaattia, paprikaa...), kuutioin päälle halloumia ja viimeistelen pippurilla ja oliiviöljyllä. Voisi kokeilla seuraavalla kerralla halloumin paistamista. 

Kannattaa ehdottomasti koettaa paistaa, jolloin saat halloumiin hieman rapean pinnan :) laittaa pannulle siksi aikaa, kun tekee muun salaatin niin ei vie oikeastaan edes yhtään enempää aikaa.

Taidanpa kokeilla tänään! Pidän halloumista kyllä "kumisenakin", paistettuna se on kuin eri juustoa. Hassua, miten lämpötila muuttaa tiettyjä ruokia, esimerkiksi ilmakuivatusta kinkusta nousee esiin ihan eri makuja, kun sitä lämmittää vaikka toastin sisällä.

Vierailija
8/8 |
13.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kreikkalaista, vähän säveltäen, fetaa pitää kuitenkin aina olla!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän seitsemän