Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko pakastetut katkaravut kypsiä?

Vierailija
07.07.2021 |

Voiko laittaa sulaneena suoraan leivän päälle tai salaattiin vai pitääkö ensin kypsentää?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

on kypsiä ja voi syödä suoraan sulatuksen jälkeen.

Vierailija
2/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät tietenkään. Mikä nyt pakastamalla kypsyisi!? Kaikkea sitä nykyään luullaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne ei ole pelkästään raakoja vaan heräävät vielä kohmeesta eloon jos laitat ne pakastimesta suoraan akvaarioon 25-asteiseen veteen.

Vierailija
4/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko pakastettu jauheliha kypsää? No ei ole, saat vatsataudin noilla tiedoilla.

Vierailija
5/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko pakastettu jauheliha kypsää? No ei ole, saat vatsataudin noilla tiedoilla.

Se on jauheNlihaa. Opettelepa kirjoittamaan.

Vierailija
6/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät ole kypsennettyjä, mutta ei tarvitsekaan olla. Sulatettuina salaattiin tai leivän päälle vain ilman sen ihmeellisempiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No on ne keitettyjä, jos olisivat raakoja niin olisivat harmahtavia eikä vaaleanpunaisia

Vierailija
8/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus katkaravut on. Joskus on myös raakoja, etnisissä kaupoissa esim. Mut se lukee pussissa että on raakoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
07.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaaleanpunaiset pakastetut ovat kypsennettyjä, harmaat eivät. 

Kypsentämättömien äyriäisten syöntiä kehoitetaan välttämään raskausaikana listeriariskin vuoksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi viisi