Positiivinen yllätys. Tilasin lähiöpizzeriasta pizzan ja siinä oli TUOREITA herkkusieniä.
Hämmentävää.
Pitää varmaan seuraavalla kerralla tilata kinkkupizza, ehkä siinä on oikeaa kinkkua eikä teurasjätettä, kuten niin usein on.
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
No ei se mitään palvattua kinkkua olekaan, vaan "italian suikaletta" eli teurasjätettä.
Ap, valista itseäsi, ettet puhu läpiä päähäsi. Teurasjäte hävitetään tai jalostetaan rehuksi.
https://www.lihatiedotus.fi/tilalta-kauppaan/teurastus/teurastuksen-siv…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
No ei se mitään palvattua kinkkua olekaan, vaan "italian suikaletta" eli teurasjätettä.
Höpö höpö. Nahasta, päästä tai sorkista ei saa kinkkusuikaleen näköistä millään. KATSO sitä!
Teurasjätteet jalostetaan eläinten ruuaksi. Sen prosessoiminen kinkun näköiseksi olisi niin kallista, ettei siinä olisi mitään järkeä.
No nyt mä hokasin vasta, että tää olikin vegaanin trolli! Kyllä kesti, helle ja huonosti nukutut yöt hidastaa hoksottimia....
Vierailija kirjoitti:
No nyt mä hokasin vasta, että tää olikin vegaanin trolli! Kyllä kesti, helle ja huonosti nukutut yöt hidastaa hoksottimia....
Hahaha joo. Peta on tuollainen trollitehdas mitä ap. Ja sanon tämän siis kasvisruokia suosivana vihreänä sekasyöjänä.
Typerät valheet vie asialta pohjan ja uskottavuuden, siksi en tykkää tällaisista huuhaatrolleista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
No ei se mitään palvattua kinkkua olekaan, vaan "italian suikaletta" eli teurasjätettä.
Höpö höpö. Nahasta, päästä tai sorkista ei saa kinkkusuikaleen näköistä millään. KATSO sitä!
Teurasjätteet jalostetaan eläinten ruuaksi. Sen prosessoiminen kinkun näköiseksi olisi niin kallista, ettei siinä olisi mitään järkeä.
Ei mutta jänteistä, rustoista ja leikkuujätteestä saa. Eli teurasjätteestä.
Pitserian kinkkusuikaleet on ehdoton ei-kiitos mulle. Yleensä ne eivät ole laadukasta kinkkua.
Ap toistelee nyt aika hölmöä kaupunkilegendaa, joka on ammuttu alas jo vuosia sitten.
Mä olen innoissani, jos jossain saan tuoretta paprikaa sen kamalan säilykepaprikan sijaan. Joskus margherita on pelkkää tomaattikastiketta ja juustoa, ei tuoretta tomaattia, mozzarella eikä nyt ainakaan tuoretta basilikaa. Tölkkiherkkusienet on myös kuvottavia. Usein pizzerian tasosta saa hyvän aavistuksen, kun katsoo, mitä kasviksia on tarjolla. Jos on vain tölkkiparsaa, tölkkiherkkusieniä, tölkkipaprikaa ja ananasta, ei kannata odottaa kummosta muiltakaan täytteiltä. Jostain syystä hintakaan ei aina paljasta, että tarjolla saattaa olla ihan kelvollisia pizzoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
No ei se mitään palvattua kinkkua olekaan, vaan "italian suikaletta" eli teurasjätettä.
Höpö höpö. Nahasta, päästä tai sorkista ei saa kinkkusuikaleen näköistä millään. KATSO sitä!
Teurasjätteet jalostetaan eläinten ruuaksi. Sen prosessoiminen kinkun näköiseksi olisi niin kallista, ettei siinä olisi mitään järkeä.
Ei mutta jänteistä, rustoista ja leikkuujätteestä saa. Eli teurasjätteestä.
Ei leikkausjäte eli vaikkapa sisäfileiden teossa syntyvä oheisliha ole mitään teurasjätettä!!! Se on ihan hyvää lihaa ja siitä tehdäån esimerkiksi jauhelihaa.
Rustot ja jänteet eivät edes pysy suikalemuodossa ja niihin ei hampaat pysty.
Ei ole tähän ikään mennessä osunut kertaakaan sellaisia hampaisiin, syön siis pitsaa useamman kerran kuussa.
M49
Vierailija kirjoitti:
Ap toistelee nyt aika hölmöä kaupunkilegendaa, joka on ammuttu alas jo vuosia sitten.
Niin? Sillä on nyt aika iso ero onko kinkku kinkkua, vai jostain lattialle pudonneistä rämmäleistä puristettua tahnaa joka silputaan suikaleiksi. Turussa on tietääkseni neljä paikkaa mistä saa pitsaan ihan oikeaa kinkkua. Onneksi aika moni karvaranne kertookin ihan rehellisesti jo ruokalistassa että pitsassa ei ole kinkkua vaan "italian suikaletta".
Vierailija kirjoitti:
Mä olen innoissani, jos jossain saan tuoretta paprikaa sen kamalan säilykepaprikan sijaan. Joskus margherita on pelkkää tomaattikastiketta ja juustoa, ei tuoretta tomaattia, mozzarella eikä nyt ainakaan tuoretta basilikaa. Tölkkiherkkusienet on myös kuvottavia. Usein pizzerian tasosta saa hyvän aavistuksen, kun katsoo, mitä kasviksia on tarjolla. Jos on vain tölkkiparsaa, tölkkiherkkusieniä, tölkkipaprikaa ja ananasta, ei kannata odottaa kummosta muiltakaan täytteiltä. Jostain syystä hintakaan ei aina paljasta, että tarjolla saattaa olla ihan kelvollisia pizzoja.
Ei Margaritassa kuulukaan olla tuoretta tomaattia. Tomaattikastike, mozzarella ja basilika.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.
Se valmis "kinkkusuikale" juuri on sitä teurasjätettä.
Älä nyt pskaa puhu. Teurasjätettä ovat nahat, luut ja jänteet. Palvattu kinkku ei ole mitään jätettä.
No ei se mitään palvattua kinkkua olekaan, vaan "italian suikaletta" eli teurasjätettä.
Höpö höpö. Nahasta, päästä tai sorkista ei saa kinkkusuikaleen näköistä millään. KATSO sitä!
Teurasjätteet jalostetaan eläinten ruuaksi. Sen prosessoiminen kinkun näköiseksi olisi niin kallista, ettei siinä olisi mitään järkeä.
Ei mutta jänteistä, rustoista ja leikkuujätteestä saa. Eli teurasjätteestä.
Ei leikkausjäte eli vaikkapa sisäfileiden teossa syntyvä oheisliha ole mitään teurasjätettä!!! Se on ihan hyvää lihaa ja siitä tehdäån esimerkiksi jauhelihaa.
Rustot ja jänteet eivät edes pysy suikalemuodossa ja niihin ei hampaat pysty.
Ei ole tähän ikään mennessä osunut kertaakaan sellaisia hampaisiin, syön siis pitsaa useamman kerran kuussa.
M49
Kyllä pysyy ja kyllä pystyy kun ne vedetään pari kertaa teollisuusmyllyn läpi muun sidekudoksen kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä olen innoissani, jos jossain saan tuoretta paprikaa sen kamalan säilykepaprikan sijaan. Joskus margherita on pelkkää tomaattikastiketta ja juustoa, ei tuoretta tomaattia, mozzarella eikä nyt ainakaan tuoretta basilikaa. Tölkkiherkkusienet on myös kuvottavia. Usein pizzerian tasosta saa hyvän aavistuksen, kun katsoo, mitä kasviksia on tarjolla. Jos on vain tölkkiparsaa, tölkkiherkkusieniä, tölkkipaprikaa ja ananasta, ei kannata odottaa kummosta muiltakaan täytteiltä. Jostain syystä hintakaan ei aina paljasta, että tarjolla saattaa olla ihan kelvollisia pizzoja.
Ei Margaritassa kuulukaan olla tuoretta tomaattia. Tomaattikastike, mozzarella ja basilika.
Ehkä pizza Margherita on sitten eri pizza kuin Margarita. Mutta se tuore basilika ja mozzarella puuttuu todella usein, ja olisi sitten edes jotain hyvää tomaattikastiketta.
Mieluummin maksan pitsasta vähän enemmän ja saan hyvistä raaka-aineista tehtyä pitsaa.
Höh, en arvostaisi. Itse tykkään juuri niistä tölkkiherkkusienistä ja kerran kotipizzasta sain tuoreita ja petyin. Syön joskus kylmänäkin tölkistä niitä suoraan, joku outo himo joskus iskee. Se tietty maku ja rakenne niissä kuuluu esim. quattro pizzaan.
Vierailija kirjoitti:
Höh, en arvostaisi. Itse tykkään juuri niistä tölkkiherkkusienistä ja kerran kotipizzasta sain tuoreita ja petyin. Syön joskus kylmänäkin tölkistä niitä suoraan, joku outo himo joskus iskee. Se tietty maku ja rakenne niissä kuuluu esim. quattro pizzaan.
Se pitää varmaan aina erikseen kysyä, että onko tuoreita vai tölkkikamaa, vaikka luulisi, että "herkkusieni" on tölkkiherkkusieniä ja sitten on erikseen mainittu, jos kyseessä on "tuore herkkusieni".
No höh. Enpä tiedä, missä lähiössä asut, mutta ei meidän lähiöpitseriassa mitään tölkkiherkkusientä tai teurasjätettä ole koskaan ollut. Aika hoopoa olisikin, koska a) terveystarkastukset ja b) työvoima maksaa pitserian kuluissa eniten, ei kannata tärvätä aikaa jonkun jätteen käsittelyyn, kun nätisti oikean kokoiseksi pilkottua kinkkusuikaletta saa halvalla tukusta.