Tämän päivän takaisinvedot 1.7 Pågen pullat ja Lidlin pähkinät. Tuotteita ei tule syödä, laatuongelmaa ja etyleenioksidia.
ALla linkit:
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/lidl-vetaa-pahkinoita-myynni…
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/nyt-vedetaan-pagenin-pullaa-…
Miksi tuntuu, että näitä takaisinvetoja on koko ajan? Hyvähän se on, että laadunvalvonta pelaa, mutta onko tuotteiden valmistuksessa nykyään jotain häikkää? Missä valmistetaaan, entä halpatyö?
Kommentit (7)
Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä.
Vierailija kirjoitti:
Lidlissä tuntuu ainakin jatkuvasti olevan takaisinvetoja.
On K-ketju ja S-ketju myös näissä kunnostautunut. Kananmunissa on ollut salmonellaa ja suodatinpusseissa oli pitoisuudet ylittävät määrät jotain terveydelle haitallista kemikaalia (olisiko ollut s-ketjun tämä). Näitä ainakin tutkittu ja vedetty takaisin.
Vierailija kirjoitti:
Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä.
Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä.
Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.
Ei kuulemma osaa oikein sanoa, mikä voisi olla syynä, mutta veikkaa että koronan myötä moni firma on pulassa ja hyväksyy siksi heikompilaatuista raaka-ainetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä.
Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.
Ei kuulemma osaa oikein sanoa, mikä voisi olla syynä, mutta veikkaa että koronan myötä moni firma on pulassa ja hyväksyy siksi heikompilaatuista raaka-ainetta.
On kyllä huolestuttavaa, jos hyväksytään heikkolaatuista ja mahdollisesti haitallista raaka-ainetta elintarvikkeisiin. Möisivät mielummin eioota.
Lidlissä tuntuu ainakin jatkuvasti olevan takaisinvetoja.