Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivoin raparperipiirakan, johon tuli rahkaa. Kestääkö se pakastusta?

Vierailija
19.06.2014 |

Täytteeksi tuli rahkaa ja päälle vielä muruseosta. Pelkään että popsimme koko pellillisen ennen aikojaan, ellen laita osaa siitä pakkaseen. Mutta meneekö rahka rakeiseksi tms?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
19.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mene, hyvin säilyy. Itse leivon samaa piirakkaa huomenna!

Vierailija
2/3 |
19.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastin juuri vastaavaa ja otin just pakkasesta. Oli ihan samanlaista kuin tuoreena eli pakasta vaan :)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
19.06.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiva kuulla! Otan pari palaa talteen juhannusherkuksi ja loput menevät vierasvaraksi pakkaseen!

 

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kolme