Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Voiko leivonnassa käyttää sokeroimatonta hilloa?
19.06.2021 |
Tällaista joka on tehty pelkistä marjoista
https://www.goodclub.co.uk/shop/products/12095?utm_source=google&utm_me…
?
Keksien täytteeksi tulee.
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Voi toki. Antaa varmasti ihan kivan potkun kirpeydellään/happamuudellaan makeisiin kekseihin
Oon tuota merkkiä käyttänyt todella usein, ei ole yhtään hapanta vaikka onkin sokeritonta. Ajattelin vain että käyttäytyykö muuten eri lailla uunissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos turhia kaloreita pelkäät, niin voit käyttää karppisokeria tavallisen sokerin sijaan. Minä käytän nykyään pelkästään sitä, jos sokeria yleensä haluan käyttää. Sokeriton hillo kuulostaa hyvältä siltään, en minäkään marjojen kanssa sokeria tarvisi.
Alue: Aihe vapaa
Voi toki. Antaa varmasti ihan kivan potkun kirpeydellään/happamuudellaan makeisiin kekseihin