Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko leivonnassa käyttää sokeroimatonta hilloa?

Vierailija
19.06.2021 |

Tällaista joka on tehty pelkistä marjoista
https://www.goodclub.co.uk/shop/products/12095?utm_source=google&utm_me…
?
Keksien täytteeksi tulee.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
19.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi toki. Antaa varmasti ihan kivan potkun kirpeydellään/happamuudellaan makeisiin kekseihin

Vierailija
2/3 |
19.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi toki. Antaa varmasti ihan kivan potkun kirpeydellään/happamuudellaan makeisiin kekseihin

Oon tuota merkkiä käyttänyt todella usein, ei ole yhtään hapanta vaikka onkin sokeritonta. Ajattelin vain että käyttäytyykö muuten eri lailla uunissa.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
19.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos turhia kaloreita pelkäät, niin voit käyttää karppisokeria tavallisen sokerin sijaan. Minä käytän nykyään pelkästään sitä, jos sokeria yleensä haluan käyttää. Sokeriton hillo kuulostaa hyvältä siltään, en minäkään marjojen kanssa sokeria tarvisi.