Pingviini-jäätelön laadun heikkeneminen
Oletteko huomanneet viime aikoina muutosta huonompaan Pingviinin tiiliskivijätskeissä? Ostin pitkästä aikaa minttujäätelön, joka oli niin pahaa, että se meni roskiin. Sattumalta äitini kertoi ostaneensa noin vuoden tauon jälkeen Tiikeri-jäätelöä, joka oli muuttunut ällöttävän rasvaiseksi, ettei sitä pystynyt syömään.
Kommentit (50)
Nestle....halvmpia mahdollisia keinoaineita niinkuin niiden muutkin tuotteet. Liekö aitoa maitoa enää ollenkaan.
Etkö voi sitten vaan ostaa jotain sellaista, mistä pidät?
Vierailija kirjoitti:
Etkö voi sitten vaan ostaa jotain sellaista, mistä pidät?
Ööö, siis tietty jatkossa ostankin, ja nämä menee boikottiin.
Olen huomannut joo, ja siksi en niitä enää ostakaan. En tiedä mikä on muuttunut mutta paljon huomompia ovat kuin ennen, ja mahani nykyisin yleensä menee niistä sekaisin, ei ole ennen mennyt eikä mene muista jäätelöistä.
Pingviini jäätelöt valmistetaan edelleen Suomessa. Eivät ne mitään tuontitavaraa.
Ja kermajäätelö on aina rasvaista.
Minua ärsyttää eniten kaikkien jäätelöiden voimakas sokeripitoisuus.
Pingviini valmistaa myös suositut Aino-jäätelöt.
Vierailija kirjoitti:
Olen huomannut joo, ja siksi en niitä enää ostakaan. En tiedä mikä on muuttunut mutta paljon huomompia ovat kuin ennen, ja mahani nykyisin yleensä menee niistä sekaisin, ei ole ennen mennyt eikä mene muista jäätelöistä.
Maha voi mennä sekaisin maidossa olevasta kermasta tai maidosta.
Itse olen nyt ostanut maidotonta Aino-mansikkahyve jäätelöä, eikä aiheuta mitään vatsaoireita.
Ja itselläni on tosi herkkä vatsa.
No mikä jäätelö se on muka sitten parempaa?
Ostakaa Ingmannin jäätelöä vaihteeksi, hyviä jäätelöitä sieltäkin löytyy.
En ole edes moneen vuoteen ostanut, mutta sorruin mainostukseen, kun niin moni av:lla vannoi rommirusinan hyvyyttä. Ei ollut kummoista. Onko jollain valmistajalla hyvää rommirusinajäätelöä? Ingmanin Creamy-sarjassa se ja kaikki muutkin hyvät maut ovat poistuneet.
Pingviini-jätskeistä en tiedä, mutta Aino-jäätelöt ovat ällöttävän sokerisia. Sinällään olisivat hyvänmakuisia, mutta liika sokeri pilaa.
Vierailija kirjoitti:
Nestle....halvmpia mahdollisia keinoaineita niinkuin niiden muutkin tuotteet. Liekö aitoa maitoa enää ollenkaan.
Jäätelö pakkauksen ulkopuolelta voi lukea, mitä ainesosia jäätelöö sisältää.
Silläkin on merkitystä, onko tuotteessa todella jotain mansikkaa vaiko onko siihen laitettu pelkkää mansikkaa matkivaa makua.
Ja Pingviini jäätelöt tosiaan valmistetaan edelleen Suomessa, Turengissa.
Vain jäätelösirman omistaja on vaihtunut.
Vierailija kirjoitti:
Pingviini-jätskeistä en tiedä, mutta Aino-jäätelöt ovat ällöttävän sokerisia. Sinällään olisivat hyvänmakuisia, mutta liika sokeri pilaa.
Juuri Pngviini valmistaa Aino-jäätelöt.
90 luvulla oli hyvät jäätelöt. Nykyään kaikki on ihme vaahtoa ja sulavat nopeaan.
Vierailija kirjoitti:
Olen huomannut joo, ja siksi en niitä enää ostakaan. En tiedä mikä on muuttunut mutta paljon huomompia ovat kuin ennen, ja mahani nykyisin yleensä menee niistä sekaisin, ei ole ennen mennyt eikä mene muista jäätelöistä.
Sama. Mäkään en enää osta ja tosiaan maha menee sekaisin (tai siis meni, silloin kun joskus vielä ostin). Tämä on sääli, koska suklaanougat oli mun lempijäätelö, mutta koska se on nyt pilattu ja täysin erityyppinen tuote kuin ennen, niin eipä sitä enää kannata ostaa. Koostumuskin jotenkin tosi outo, samaan aikaan sekä tahnamainen että höttöinen (eli ilmaa vatkattu mukaan reilusti...).
Vierailija kirjoitti:
Pingviini-jätskeistä en tiedä, mutta Aino-jäätelöt ovat ällöttävän sokerisia. Sinällään olisivat hyvänmakuisia, mutta liika sokeri pilaa.
Täysin totta. Sarjassa ei tunnu olevan mitään raikkaan ja tuoreen makuista jäätelöä.
20v sitten kun ostit mansikkajäätelöä, se maistui mansikalle ja siinä oli mansikkahilloa ja jopa mansikanpalasia. Ei ole enää eikä ole mainostettua makua muissakaan jäätelöissä, vain maku ja väriaineita.
Yleisesti jäätelöistä on todettava että ne ovat liian makeita!
Ehkä niissä on muutenkin laatu huonontunut, mutta ällömakeus on liikaa.
Yritän ostaa kotimaisia tuotteita, että täällä ois vielä jollain töitä, mutta tämä ällömakeus kyllä vaivaa suomalaisiakin tuotteita. Olenkin ihmetellyt että eikö edes yhtä tuotetta voisi tehdä pienellä sokerin tms määrällä.
Jäätelön syöminen ei ole nykyään enää ilo, mutta silti tulee joskus ostettua ja huonoksi todettua.
Söin kuningatartuutin, oli ehkä eri makuinen kuin ennen
Pingviinin puikot ovat todella pienentyneet aikaisemmasta.
Vierailija kirjoitti:
Yleisesti jäätelöistä on todettava että ne ovat liian makeita!
Ehkä niissä on muutenkin laatu huonontunut, mutta ällömakeus on liikaa.
Yritän ostaa kotimaisia tuotteita, että täällä ois vielä jollain töitä, mutta tämä ällömakeus kyllä vaivaa suomalaisiakin tuotteita. Olenkin ihmetellyt että eikö edes yhtä tuotetta voisi tehdä pienellä sokerin tms määrällä.
Jäätelön syöminen ei ole nykyään enää ilo, mutta silti tulee joskus ostettua ja huonoksi todettua.
Sokereilla on keskeinen rooli jäätelön rakenteen muodostumisessa, niitä ei voi mennä vähentämään vaikuttamatta koostumukseen. Osan sokerista voi korvata makeutusaineilla tai kuiduilla, mutta näissäkin on omat jipponsa.
Pingviini ei voi elää ilman eskimoa, vaikka ovat eri navoillta.