Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä ihmeen takia pullat täytyy kohottaa ennen paistoa?

Vierailija
26.05.2021 |

Siellä uunissahan ne kohoavat.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiivataikinat kohotetaan ennen paistoa. Hiiva kuolee jossain 45-50 asteessa.

Vierailija
2/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotta niistä tulisi kuohkeita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sinun tarvitse jos et halua, ei Suomen laissa lue mitään pullan kohottamisesta.

Vierailija
4/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei sinun tarvitse jos et halua, ei Suomen laissa lue mitään pullan kohottamisesta.

Lukeepa. Pykälä 117 momentti 1.6.

Vierailija
5/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajatus on että pullaan tulee tilavuutta ja se on suurimmassa mahdollisessa koossaan paiston jälkeen. Lopputulos pehmeä ja kuohkea.

Taikinan vaivaamisen jälkeen taikinalepo 10-15 minuuttia ja sen jälkeen muotoilu ja kohotus, pintakäsittelyt ja paisto.

Jos pullia ei kohoteta muotoilun jälkeen ne ei ehdi nousta paiston aikana suurimpaan tilavuuteensa ja pullista tulee tiiviitä ja ei kovinkaan herkullisia.

leipuriope

Vierailija
6/6 |
26.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ajatus on että pullaan tulee tilavuutta ja se on suurimmassa mahdollisessa koossaan paiston jälkeen. Lopputulos pehmeä ja kuohkea.

Taikinan vaivaamisen jälkeen taikinalepo 10-15 minuuttia ja sen jälkeen muotoilu ja kohotus, pintakäsittelyt ja paisto.

Jos pullia ei kohoteta muotoilun jälkeen ne ei ehdi nousta paiston aikana suurimpaan tilavuuteensa ja pullista tulee tiiviitä ja ei kovinkaan herkullisia.

leipuriope

No nyt selvisi! T.ap