Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tarjolla munavoita, miten toimin, ettei se ole jääkaappikovaa?

Vierailija
24.05.2021 |

Jos teen edellisenä iltana munavoita juhliin, miten saan sen juuri oikeanlaiseksi juhlapöytään? Missä vaiheessa nostan sen pöytään lämpiämään, ettei se kuitenkaan ihan eltaannu? Viimeksi se oli kivikovaa ja ihan kamalaa., ei maistunut miltään. Miten kauan voin pitää sitä pöydässä tarjoilukelposena?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ikinä kokeillut, mutta tuli mieleen auttaisiko, jos joukkoon laittaisi tekovaiheessa tilkan öljyä.

Vierailija
2/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee margariiniin, unohda voi. Helpottaa kummasti asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen sen flooraan, kehuja sain vierailta.

Vierailija
4/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä teen sen flooraan, kehuja sain vierailta.

Olla pahaa.

-voita, ja voit pehmentää hieman mikrossa, kas kummaa,

Vierailija
5/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole mitään tehtävissä. <iframe width="961" height="721" src="https://www.youtube.com/embed/2k6BPqKDeiQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vierailija
6/6 |
24.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee margariiniin ja lisää vähän suolaa. Kas, pehmeää ja maistuu ihan voihin tehdyltä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kolme