Muistatteko vielä, kun Fazerin laku oli kiiltäväpintaista , sitkeää ja mustaa, niin kuin kunnon lakun pitää olla. Nyt pelkkää höttöä.
Ylimakeaa, mautonta jauhohöttöä.
Nyt löysin Prismasta samanlaista "80-luvun oikeaa lakua", Fini Gourmet Black Liquorice (Spain)
Kommentit (12)
En ole enää vuosiin syönyt Fasun lakua, ihan paskaa. Kouvolan laku on parasta, mutta sitä ei saa kuin jostain, silloin tällöin. Ehkä ihan hyvä, muuten söisin sitä aivan liikaa 😏
En muista. Taidat sekoittaa Kouvolan lakritsiin, joka on edelleen hyvää.
Osta Kouvolan Lakua, et pety. Rankattiin aikoinaan telkkariohjelmassa Suomen parhaaksi lakuksi, eikä syyttä.
Vierailija kirjoitti:
En ole enää vuosiin syönyt Fasun lakua, ihan paskaa. Kouvolan laku on parasta, mutta sitä ei saa kuin jostain, silloin tällöin. Ehkä ihan hyvä, muuten söisin sitä aivan liikaa 😏
Kyllä sitä saa. Esim PKO:lla on monessa S-marketissakin sitä myynnissä. Jos ei omasta kaupastasi löydy, pyydä että ottavat sitä valikoimiinsa. Vähän väliähän tuolla lafkalla on lehtimainoksiakin.
Vierailija kirjoitti:
En muista. Taidat sekoittaa Kouvolan lakritsiin, joka on edelleen hyvää.
Ei sekoita. Fasun laku oli entisaikaan omassa lapsuudessani 70-luvulla juurikin aloittajan kuvailema tuote. Nykyisiä en ole maistanut, joten niistä en voi sanoa mitään. Kouvolan laku taas ehkä turhankin ylihehkutettua. On ihan ok laku, mutta mielestäni se Fasun alkuperäinen oli parempi.
Laadunhuononnus on tuon oikea termi.
Totutetaan asiakas isoihin karkkeihin sitten samankokoinen pussi mutta pienemmät karkit samalla hinnalla.
Tai halvemmat raaka-aineet kuten tässä tapauksessa.
Enemmän rahaa.
Laadunhuononnuksesta: fazerin viestintäjohtaja tms. sanoi taannoisessa haastattelussa kutakuinkin, että tuote on vain yksi osa kokonaishintaa. Siihen tulee lisäksi ottaa huomioon muotoilu, markkinointi jne.
IMO yksi raivostuttavimmista argumenteista, jolla myönnetään täysi kuluttajan aliarviointi. Omalla kohdalla jää fazerit hyllyyn.
En muista, mutta sanonpa minäkin, että osta Kouvolan lakua.
Ainakin Pirkka lakritsipala on kiiltävää ja sitkeetä. Just yritän kaivella sitä pois hampaidenvälistä. Halvan valmistamaa.
Pelastakaa lakupekka. Muistatteko
Kiillotettu mehiläisvahalla, siis se alkuperäinen. Ei taida enää kauheesti olla käytössä, liian kallista. Mutta olen samaa mieltä ap:n kanssa, muistan entisajan Fasun lakun vähän jämäkämpänä, sellasena että sai kunnon purutuntuman. Makua oli reilusti. veikkaan että nykyään on nostettu vehnäjauhon määrää ja entinen aito lakritsajuuri on korvattu jollain esanssilla.
Palmuöljy?