Unohdin ostaa leivinpaperia, niin voiko pizzapohjan levittää suoraan leivinpellille vai jääkö kiinni?
Kommentit (19)
Parhaat pizzat tulee, kun ei käytä leivinpaperia vaan paistaa öljytyllä pellillä ja mahdollisimman kuumassa lämpötilassa! Jos taikina ei täytä koko peltiä, niin öljyä ei kannata levittää kuin sille alueelle, jonka taikina peittää, muuten alkaa kärytä.
Vierailija kirjoitti:
Parhaat pizzat tulee, kun ei käytä leivinpaperia vaan paistaa öljytyllä pellillä ja mahdollisimman kuumassa lämpötilassa! Jos taikina ei täytä koko peltiä, niin öljyä ei kannata levittää kuin sille alueelle, jonka taikina peittää, muuten alkaa kärytä.
Näettekö karvakäsipitserioiden kaatelevan öljyä pitsauuneihinsa?
Syö täytteet pastan tai riisin kanssa tällä kertaa. Tee pizzaa sitten, kun sinulla on leivinpaperia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parhaat pizzat tulee, kun ei käytä leivinpaperia vaan paistaa öljytyllä pellillä ja mahdollisimman kuumassa lämpötilassa! Jos taikina ei täytä koko peltiä, niin öljyä ei kannata levittää kuin sille alueelle, jonka taikina peittää, muuten alkaa kärytä.
Näettekö karvakäsipitserioiden kaatelevan öljyä pitsauuneihinsa?
En ole nähnyt pizzeriassa tavallista kotiuunia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parhaat pizzat tulee, kun ei käytä leivinpaperia vaan paistaa öljytyllä pellillä ja mahdollisimman kuumassa lämpötilassa! Jos taikina ei täytä koko peltiä, niin öljyä ei kannata levittää kuin sille alueelle, jonka taikina peittää, muuten alkaa kärytä.
Näettekö karvakäsipitserioiden kaatelevan öljyä pitsauuneihinsa?
Näetkö karvakäsipitserioiden käyttävän pelliä tai kotiuunia?
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Voitele hyvin ja laita korppujauhoja.
Laita jauhoja, hyvä Sylvi sentään:(
Vierailija kirjoitti:
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Miksei foliota voi käyttää?
Ihan normisettiä on paistaa öljytyllä pellillä.
https://viimeistamuruamyoten.com/nain-valmistat-pitsan-italialaisten-st…
"Jos sinulla ei ole pitsakiveä, niin pitsa suositellaan paistettavan öljytyllä uunipellillä ensin uunin alatasolla 12-15 minuuttia ja sen jälkeen vielä 5 minuuttia ylätasolla. Samalla kun siirrät pisan ylätasolle, niin lisää täytteet."
En vaan tiedä miksi pizzaa pitää lähteä roudaamaan pisaan..
Vierailija kirjoitti:
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Sellaisenaan ei kyllä, mutta Jamie Oliverin pizzaohjeessa voideltuna ja jauhotettuna
https://olmala.vuodatus.net/lue/2008/03/pizzapohja-by-jamie-oliver
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Sellaisenaan ei kyllä, mutta Jamie Oliverin pizzaohjeessa voideltuna ja jauhotettuna
https://olmala.vuodatus.net/lue/2008/03/pizzapohja-by-jamie-oliver
Eli aika turha, kun saman voi tehdä suoraan pellille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Miksei foliota voi käyttää?
Koska pizu palaa siihen kiinni? Jauhoja vaan pellille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voisko folio toimia leivinpaperin sijaan?
Sellaisenaan ei kyllä, mutta Jamie Oliverin pizzaohjeessa voideltuna ja jauhotettuna
https://olmala.vuodatus.net/lue/2008/03/pizzapohja-by-jamie-oliverEli aika turha, kun saman voi tehdä suoraan pellille.
No väittävät että noin ja ritilällä tulee parempi. Ja säästyisihän tuossa sitten pesuhommilta.
Öh. Jos taikina on tehty hyvin niin se ei tosiaan tarvitse mitään leivinpaperia. Sen enempää kuin öljyä tai jauhoja😄
Ette siis osaa tehdä oikeanlaista pizzataikinaa jos paistaessa tarvitsee alle jotain.
Ei sitä levitetä...