Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdään sburgundin pataa?

Vierailija
17.05.2021 |

Onko teillä hyviä reseptejä tarjolla?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Spurgu-pataa? nisti-padasta olen kyllä kuullut.

Vierailija
2/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä takorauta paja saadaan kun otetaan takorautaa ja aletaan takomaan sitä pajan ahjossa padaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Burgundinpadan reseptillä, mutta punaviinin sijaan sorbusta.

Vierailija
4/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hae puistosta spurgu, hakkaa paloiksi, laita pataan ja keitä suolatussa vedessä 10 h. Mausteita ei tarvita, spurgu on itsessään vuosikausia marinoitunut ja pintamaustunut, sisäpuoli on hyvin säilöttyä lihaa myös.

Vierailija
5/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Burgundinpadan reseptillä, mutta punaviinin sijaan sorbusta.

Tämä on oikea ja oroginaali ohje

Vierailija
6/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Burgundinpadan reseptillä, mutta punaviinin sijaan sorbusta.

Ääh soppaa ei ole saanut vuosiin, mikä muu kävisi? Ruska-punkku ehkä?

https://www.alko.fi/tuotteet/348707/Chymos-Ruska-V-kev-Marjaviini/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin hienontamalla Sburgundin miestä englantilaisessa noidanpadassa.

Vierailija
8/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Burgundinpadan reseptillä, mutta punaviinin sijaan sorbusta.

Ääh soppaa ei ole saanut vuosiin, mikä muu kävisi? Ruska-punkku ehkä?

https://www.alko.fi/tuotteet/348707/Chymos-Ruska-V-kev-Marjaviini/

Meilläpäin spurgut juo nykyään väkevää päärynäviiniä. Kai sitä voisi pataan kaataa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on vanhaa spurgua, niin haudutusaika pitenee eli ota nuorta kiinni.

Vierailija
10/10 |
17.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Spurguista saa maittavaa lihapataa syötäväksi jos vain karjassa on terveitä ja lihaisia yksilöitä jotka eivät ole täysin myrkyttäneet itseään alkoholilla ja kulkutaudeilla.