Ruoka josta pidit ennen mutta et enää?
Mistä ruoasta et enää välitä tai jopa inhoat nykyään, vaikka ennen tykkäsit?
Kommentit (41)
Lasagne - samaa ketsuppimakaronijauhelihamössöä kuin kaikki muukin arkiruoka. Naudanpihvi - en pidä enää naudanlihan mausta. Lohi - silakassa ja varsinkin muikussa on enemmän makua. Jäätelö - en ole syönyt 2 vuoteen.
Karkit ja tietyt makeat leivonnaiset.
Vierailija kirjoitti:
Lasagne - samaa ketsuppimakaronijauhelihamössöä kuin kaikki muukin arkiruoka. Naudanpihvi - en pidä enää naudanlihan mausta. Lohi - silakassa ja varsinkin muikussa on enemmän makua. Jäätelö - en ole syönyt 2 vuoteen.
0/5.
Melkein kaikki suomalaiset kotiruoat. Yliannostus.
Pasta. Pidin taukoa siitä ja kun kokeilin pitkästä aikaa, maistuu jotenkin jauho läpi.
Söin pari viikkoa yhteen menoon mama kananuudeleita ja nyt en todellakaan syö niitä enää.
Tonnikala-makaronisekoitus. Opiskeluaikana 90-luvulla söin paljon, kun oli halpaa ja tykkäsin, kunnes yksi kaunis päivä se tuli ylös, enkä sen jälkeen ole voinut kuvitellakaan syöväni sitä enää.
Pääkallo pata, liikaa tuli aikoinaan syötyä.
Perunasalaatti oli joskus hyvää. Nyt lähinnä oksettaa.
Ruisleipä ja pasta. Olin yli vuoden laihdutuskuurilla ja kun vihdoin sallin itselleni ruokia joista olin täysin kieltäytynyt eivät ne enää maistuneet hyvältä. Ruisleipä ihan kamalan makeaa ( ihan kuin olisi pullaa syönyt) ja pasta todella jauhoista ja olo oli sen jälkeen todella nuutunut monta päivää.
Italian pata -pussiruoka. Söin aikoinaan lähes joka viikko. Nykyään tekee pahaa, kun näen pussin kaupan hyllyssä.
Maksamakkara jäi työhuoneen ikkunalle kesäaurinkoon ja oli täynnä ruumismatoja.🤪 En uskaltanut siivota sitä vaan odotin että madot kuolee ennen kuin pystyin siivoamaan. En pysty sitä enää syömään sitä kunnes muisto ja hajumuisto hälvenee🤮🤮🤮Se haisi spurgulta helteisessä ratikassa.🤮
Metsästäjänleike. Pidän vieläkin sienisooseista, mutta punasta lihaa en enää saa kurkustani alas.
Sipsit. Nuorempana en tiennyt mitään parempaa, nykyään menee kourallinen pari kertaa vuodessa.
Punaviini. Ei maistu enää ollenkaan, en ole juonut 10 vuoteen. Nuorempana meni pullo joka viikonloppu.
Esipaistetut patongit/sämpylät. Ei maistu enää nekään, aiemmin paistoin niitä joka viikonloppuaamu.
Tilalle on tullut muita ruokia, joten ei tässä ole kyllä laihtumaan päässyt.
Vierailija kirjoitti:
Metsästäjänleike. Pidän vieläkin sienisooseista, mutta punasta lihaa en enää saa kurkustani alas.
Öhö-öhö!
Nuorena pidin irtokarkista (en syönyt sitä kuitenkaan kovin paljoa), nelikymppisenä se ei enää maistu hyvin, se maistuu keinotekoiselta lisäaine-väriainemössöltä. Tunnen erottavani sen ainesosat hyvin ja onko sitrusta lisätty liikaa, entä onko maku kohdillaan vai ei. En pitänyt lapsena suklaasta tai juustosta, aikuisena se menee. En ole koskaan pitänyt liian rasvaisesta sokerisesta (tai liikasuolatusta), sama edelleen, kaipaan kevyempiä aikuisversioita ilman makeutusaineita, ei liian kevyitä kuitenkaan jossa ei ole mitään jäljellä.
Saarioisten maksalaatikko