Söin toissapäivänä keitettyä riisiä juuri. Monenko sekunnin kuluttua bakteeri tappaa minut?
Kommentit (15)
Jääkaapissa, niin ei mitään ongelmia.
Vierailija kirjoitti:
Mikä ihmeen bakteeri?
Av mammojen mukaan vuorokaudessa riisiin tuleva tappajabasilli.
Viikon vanhaa tuli syötyä 7 päivää sitten. Vielä melko ok olo.
Vierailija kirjoitti:
Viikon vanhaa tuli syötyä 7 päivää sitten. Vielä melko ok olo.
Kyllä se nirri kohta lähtee, lue vaikka av:lta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viikon vanhaa tuli syötyä 7 päivää sitten. Vielä melko ok olo.
Kyllä se nirri kohta lähtee, lue vaikka av:lta.
Milloin kohta?!
Huomaat kun ripuli räjähtää, mutta jäät kyllä henkiin. Pysyttele vessan lähellä.
Vierailija kirjoitti:
Mikä ihmeen bakteeri?
Kuiva riisi sisältää bakteereita, mm. ruokamyrkytyksen aiheuttavaa bacillus cereus-bakteeria, joka ei aina kuole keittämällä.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/keitetyssa-riisissa-piilee-r…
Se on omituista miten eneksissä oleva keitetty riisi säilyy monta päivää, mutta kotona keitetty riisi muuttuu vuorokaudessa hengenvaaralliseksi 🙄 Jos teen vaikka peltipiirakkaa, niin voin syödä sitä viikon ajan. En ole vielä koskaan mitään oireita saanut, enkä usko koko potaskaan.
60 vuptta meni tietämättä riisin vaarallisuudesta.
Et sinä siihen kuole, mutta riisinsyöjät muuttuvat pikkuhiljaa kiinalaisiksi. Käy katsomassa peilistä onko silmät alkaneet mennä jo vinoon.
Vierailija kirjoitti:
Se on omituista miten eneksissä oleva keitetty riisi säilyy monta päivää, mutta kotona keitetty riisi muuttuu vuorokaudessa hengenvaaralliseksi 🙄 Jos teen vaikka peltipiirakkaa, niin voin syödä sitä viikon ajan. En ole vielä koskaan mitään oireita saanut, enkä usko koko potaskaan.
Kyllä siihen peltipiirakkaan kuolee heti seuraavana päivänä.
Mikä ihmeen bakteeri?