Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pikakysymys !!! Oletteko tehneet marjarahkaa koskaan Flora vaniliavaahtoon kerman sijaan?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

mielestäni jopa paljon parempaa kuin kerman kanssa.

Vierailija
2/7 |
17.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä miekin olin sitä mieltä, että joskus olen jossain maistanut näin tehtyä rahkaa. Ja tuleehan siitä kevyempääkin, eikös?



Ei muuta ku vaahdottamaan ! Kohtahan mies ja lapsukainen saapuukin nälissään, kiva yllättää herkullisella jälkkärillä !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt ja aion jatkossa käyttää useamminkin. Kun tein vaniljavaahtoon, jätin sokerin kokonaan pois (pakastemarjoissa oli vähän). Ja onhan se muutenkin kevyempää. Eli hyvää tulee!

Vierailija
4/7 |
18.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitten jäikin purkki jo kauppaan... =( Ensinnäkin kovetettua kasvirasvaa... puhumattakaan E-koodeista....



Meillä luotetaan nytkyään aitoon ja terveelliseen ruokaan, kuten aitoon kermaan =) Ja varsinkaan lapsille ei syötetä moista moskaa.....



Tässä tuotetiedot valmistajan sivuilta:



Ainesosat: rasvaton maito, kasvirasva (kovetettu), sokeri, rasvaton maitojauhe, emulgointiaineet (E472b, 472e), laktaasientsyymi, aromi (vanilliini), stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, E407), väri (betakaroteeni)

Vierailija
5/7 |
20.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

rahkan vispautuvaan vaniljakastikkeeseen, ei tosiaan tarvi lisätä sokeria. Mustikasta tuli tosi herkkurahka!!



Ja maalaisäidin kiivautta ihmettelin, vaikka haluaakin vähentää lisäaineita, niin beetakaroteeni ja johanneksenleipäpuujauhehan ovat aivan luonnontuotetta. Ja E472b ja E472e ovat rasvahappoja... eivät minusta kamalan vaarallisia tai keinotekoisia...

Vierailija
6/7 |
15.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

mustikkarahkaa eka kertaa flora vanillan kans ja oli huippuhyvää! ja teen toistekin! lapsetkin söivät vaikka eivät tavallisesta rahkasta tykkää. eikä tosiaan tarttenu lisätä sokeria. ei ne flora-tuotteet nyt niin myrkkyä ole...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/7 |
06.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakko vastata vaikka kysymyksestä onkin aikaa.. mutta kun juuri tässä satuin sellaista rahkaa syömään kun tätä lueskelin! Teen nykyään AINA rahkan flora vanillasta. Yleensä laitan 1 purkin tuota Floraa, 2 purkkia maitorahkaa ja sitten marjoja tai hedelmiä tai pari purkkia pilttisoseita.. Joskus lisään joukkoon vähän maustamatonta jugurttia, mutta en koskaan sokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kahdeksan