Pikakysymys !!! Oletteko tehneet marjarahkaa koskaan Flora vaniliavaahtoon kerman sijaan?
Kommentit (7)
Kyllä miekin olin sitä mieltä, että joskus olen jossain maistanut näin tehtyä rahkaa. Ja tuleehan siitä kevyempääkin, eikös?
Ei muuta ku vaahdottamaan ! Kohtahan mies ja lapsukainen saapuukin nälissään, kiva yllättää herkullisella jälkkärillä !
Olen käyttänyt ja aion jatkossa käyttää useamminkin. Kun tein vaniljavaahtoon, jätin sokerin kokonaan pois (pakastemarjoissa oli vähän). Ja onhan se muutenkin kevyempää. Eli hyvää tulee!
ja sitten jäikin purkki jo kauppaan... =( Ensinnäkin kovetettua kasvirasvaa... puhumattakaan E-koodeista....
Meillä luotetaan nytkyään aitoon ja terveelliseen ruokaan, kuten aitoon kermaan =) Ja varsinkaan lapsille ei syötetä moista moskaa.....
Tässä tuotetiedot valmistajan sivuilta:
Ainesosat: rasvaton maito, kasvirasva (kovetettu), sokeri, rasvaton maitojauhe, emulgointiaineet (E472b, 472e), laktaasientsyymi, aromi (vanilliini), stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, E407), väri (betakaroteeni)
rahkan vispautuvaan vaniljakastikkeeseen, ei tosiaan tarvi lisätä sokeria. Mustikasta tuli tosi herkkurahka!!
Ja maalaisäidin kiivautta ihmettelin, vaikka haluaakin vähentää lisäaineita, niin beetakaroteeni ja johanneksenleipäpuujauhehan ovat aivan luonnontuotetta. Ja E472b ja E472e ovat rasvahappoja... eivät minusta kamalan vaarallisia tai keinotekoisia...
mustikkarahkaa eka kertaa flora vanillan kans ja oli huippuhyvää! ja teen toistekin! lapsetkin söivät vaikka eivät tavallisesta rahkasta tykkää. eikä tosiaan tarttenu lisätä sokeria. ei ne flora-tuotteet nyt niin myrkkyä ole...
pakko vastata vaikka kysymyksestä onkin aikaa.. mutta kun juuri tässä satuin sellaista rahkaa syömään kun tätä lueskelin! Teen nykyään AINA rahkan flora vanillasta. Yleensä laitan 1 purkin tuota Floraa, 2 purkkia maitorahkaa ja sitten marjoja tai hedelmiä tai pari purkkia pilttisoseita.. Joskus lisään joukkoon vähän maustamatonta jugurttia, mutta en koskaan sokeria.
mielestäni jopa paljon parempaa kuin kerman kanssa.