Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Epähygieenistä

Vierailija
07.05.2021 |

Is:ravintola savoyn huippukokin haastattelu. Huh, yhdelläkään keittiössä ei hiusmyssyä, huippukokilla myös korvikset ja kello.
Ovatko säännöt muuttuneet, kysyy nimim. Uskomatonta

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/4 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

nuo on pikkuseikkoja, näkisitpä oikeasti niitä tiloja joissa 'ravintoloissa' ruokaa tehdään, ja niiden 'siisteyden'

Ei moni söisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kuinkahan paljon Herlevin hampurilaisissa on partakarvoja..yök yök

Vierailija
4/4 |
07.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, luulisi kuitenkin itsekin ymmärtävän että kun kuva tulee lehteen kaiken kansan näkyville...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kaksi