mistä hyvää ei kotim. viljoista tehtyä leipää?
Kohta laajenee imetysdieetti siten että maidon lisäksi jäävät kotimaiset viljat pois. Kauppamme pakastealtaassa on tarjolla vain karmeaa peruna-riisileipää. Olisiko vinkkejä mistä Helsingissä saisi hyvää leipää esim. maissi? En mielellään söisi hirveästi perunaakaan. Tai sitten, jos jollakulla on hyvä ja helppo maissileivän ohje. Ja jos olisi linkkejä sivustoille, mistä tällaisen ruokavalion omaava löytäisi ruokaohjeita ja syömiskelpoisia valmisruokia yms.
Kamu
Kommentit (3)
Ongelma on,että lähes joka paikkaan on tungettu vehnää ja/tai maitoa.
Itse en saanut MINKÄÄNLAISTA tukea tai apua siihen,mitä voi syödä,(vieläkin vihastuttaa,koska ei pienen lapsen äiti aina jaksa eikä ehdi netissä surffailla hakemassa tietoa) Pirkan viipaloitu gluteeniton leipä(pakaste) on ihan hyvää,MUTTA sis. 0,3 % vehnäproteiiniä.Moilasen rieskaa paahdin,ihan ok,ja tosiaan näkkileivät (Semper) oli kovassa käytössä.Riippuu nyt siitä,uskallatko sitä 0,3% vehnää(mikä lasketaan keliakikolle sopivan,mutta ei vehnäallergiselle) kokeilla.
Voimia dieettiin!
ainakin mun mielestä; auringonkukkasämpylä, tummat viipaleet, riisipiirakat. Vuohelan leipomon tuotteita myynnissä esim stockalla ja citymarketissa, ja sitten tietenkin Hakaniemen hallissa on keliakiapuoti jossa joka päivä tuoretta tavaraa!
Leipovat muistaakseni Porissa ja Kauhajoella.
S-ryhmien kaupoissa niitä on näkynyt.
Katoppa olisikos nettisivustoilla yhteystietoja josta saisit jälleenmyyjän tiedon.
samoin Wasan näkkileivät hyviä, maistuu ruokavalioltaan" taviksellekin"