Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotiviinin teko?

Vierailija
23.04.2021 |

Pakastimessa on PALJON marjoja viime vuodelta (olimme paljon mökillä koronan vuoksi), joten ajattelin tehdä niistä kevyttä viiniä, niin ei tarvitse käydä Virossa ostamassa. Neuvoja aloittelijalle?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon tehnyt muutaman kerran kotiviiniä kaupan valmispakkauksista, enimmäkseen hyvää tuli.

Osta vesilukollinen käymisastia ja oikeanlaista desinfiointiainetta välineiden puhtaanapitoon.

Kirkastusvaiheessa kannattaa olla kärsivällinen. Mitä paremmin hiivasakat saa pois, sitä parempaa viiniä tilee.

Vierailija
2/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirkastamisesta ja lappoamisesta ei kannata tinkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitonta...

Vierailija
4/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitonta...

Ei ole.

Vierailija
5/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitonta...

?_? Öö...ei ole.

Vierailija
6/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kilju pn nykyään laillista.

Sitähän 95% kotiviineistä käytännössä on.

Rai rai rai!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset