Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi paastosokeri on korkeampi kuin tunti aterian jälkeen?

Vierailija
16.04.2021 |

Miten on mahdollista, että paastosokeri on 4,8 ja tuntia aamiaisen jälkeen enää 4,4? En ymmärrä verensokerin toimintaa. Voisiko joku selittää?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus jos verensokeri laskee (yöllä) liian matalalle, maksa pukkaa sokerit aamusta korkeammalle. Sitten kun saa vähän ravintoa, sokeri laskee normaalitasolle, mutta kun sokerit ovat noin matalat, niin tuolla ei ole yhtään mitään merkitystä.

Jos olisit niin kuin minä, epämääräinen/määrittämätön diabeetikko, jonka aamuarvo on 6,9 ja ruoan jälkeinen arvo 6,5, niin voisi jo vähän kysymysmerkkiä tulla, että miksi 12 tunnin paaston jälkeen on niin korkea, kun aterian jälkeisissä arvoissa ei ole vikaa.

Vierailija
2/3 |
16.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pikamittereiden tultos heittelee aika paljonkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi, että syöminen buustaa insuliinin erittymistä, jolloin verensokeri laskee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi seitsemän