Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miks sokeri ja rasva pitäisi vaahdottaa

Vierailija
10.04.2021 |

Epähuomiossa sekoitin puolet jauhoista ja margariinin.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
10.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivonnainen kohoaa paremmin ja rakenne onnistuu. Mutta voi kai tuollaisenkin paistaa, kyllä siitä syömäkelpoista tulee kun on vaan samat ainekset kuin reseptissä. Ensi kerralla tarkempi.

Vierailija
2/2 |
10.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt sulla lähti vähän kuin murotaikinaa tulemaan. Mutta jatka vaan. Rakenteeseen ja makuun vaikuttaa nuo järjestykset, mutta ei siitä susikamalaa tule, vaikka tekee toisinkin.

Mulla on laiskempi leipoja-lapsi ja se länttää kaikki aina kerralla ja syötävää on tullut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän viisi