Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten emännät aikoi valmistaa lampaanviulun, jos rohkenen kysyä?

Vierailija
29.03.2021 |

Hitaasti hauduttaen vai nykyaikaiseen tapaan paistomittarin kanssa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysy isännältä!

Vierailija
2/6 |
29.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten isännät aikoi valmistaa lampaanviulun?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tosiaankin on lampaanviulu.

Puoliso vaatii haudutettuna. Puolison perinteisiin kuuluu kuivattaa liha pääsiäisenä uunissa:(  Nyt ajattelin puuttua asiaan ja tämmöinen resepti löytyi.

140  astetta 6 tuntia.

Taidan vielä kääriä folioon paiston ajaksi, ettei kuiva.

https://kaikkiaitinireseptit.blogspot.com/2010/04/ihaninta-lammasta-iki…

Vierailija
4/6 |
29.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten isännät aikoi valmistaa lampaanviulun?

ap

Rohkenit sitten kysyä.

Vierailija
5/6 |
29.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viiltoja pintaan ja niihin valkosipulisiivuja. Pintaan suolaa ja mustapippuria ja paistopusissa uuniin mittarin kanssa. Matalalla lämmöllä pitkään.

Vierailija
6/6 |
18.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunipellille ja 135 astetta  ja lihalämömittariin 82 astetta. 

Tuli juuri sopiva. Ei kuiva eikä liian mehevä.

Piti olla kotimaista lammasta K-kaupasta. Varmaan olikin. Maku kuitenkin pettymys. Mielestäni maistuu lähinnä "suolaiselta", ḿuuten jotenkin pliisun makuista. Mietittiin että jos olisi pitänyt uunissa pidempään niin olisiko maku parantunut, kun olisi ollut kuivempaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi yhdeksän