Lue keskustelun säännöt.
EU: höyrystä tai keitä ruoka kun haluat kypsentää sen
27.03.2021 |
Tiesitkö? Grillaaminen, käristäminen, paistaminen, palvaaminen, loimuttaminen ja savustaminen tuottavat ruokaan syöpäriskiä lisääviä karsinogeenejä eivätkä siksi ole EU:n suosittelemia tapoja valmistaa ruokaa sillä kyseiset valmistustavat eivät ole turvallisia vaan ihmisten ja eläinten terveydelle vaarallisia.
EU pyrkii kieltämään karsinogeenit kokonaan turvatakseen ihmisen turvallisuuden ja terveyden. Nyt esimerkiksi on menossa vesiliukoinen dioksaani-liuotin EU:n kieltolistalle ja kaikki varmaan vielä muistaa kun palvaamisesta nousi kohu muutama vuosi sitten:
https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tata-liuotinta-voit-juoda-300-mi…
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla