Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

EU: höyrystä tai keitä ruoka kun haluat kypsentää sen

Vierailija
27.03.2021 |

Tiesitkö? Grillaaminen, käristäminen, paistaminen, palvaaminen, loimuttaminen ja savustaminen tuottavat ruokaan syöpäriskiä lisääviä karsinogeenejä eivätkä siksi ole EU:n suosittelemia tapoja valmistaa ruokaa sillä kyseiset valmistustavat eivät ole turvallisia vaan ihmisten ja eläinten terveydelle vaarallisia.

EU pyrkii kieltämään karsinogeenit kokonaan turvatakseen ihmisen turvallisuuden ja terveyden. Nyt esimerkiksi on menossa vesiliukoinen dioksaani-liuotin EU:n kieltolistalle ja kaikki varmaan vielä muistaa kun palvaamisesta nousi kohu muutama vuosi sitten:

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tata-liuotinta-voit-juoda-300-mi…

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000007401758.html

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä neljä