Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Listataan tähän parhaita käyttämiämme keittokirjoja niille, jotka haluavat lisätä kasvisten ja hedelmien määrää!

26.03.2021 |

Eli laittakaa, vain keittokirjoja joita olette itse myös ahkerasti käyttäneet. Maailma on täynnä myös huonoja reseptejä ja niiden kokeilu masentaa, kun menee ruokaa hukkaan. Mun suositukset on Anna ja Fanny Bergenströmin "Pähkinäpuun alla", Kimmo Kivilahden, Tuukka Kosken ja Saku Tuomisen "Basta" ja Ursula Ferrignon "Italian kasviskeittiön parhaita". Lisäksi käytän vegaaniliiton reseptejä ym kasvisreseptejä netissä. Usein ihan sen kasviksen mukaan mitä jääkaapissa on. Esim. Best cauliflower recipes.

Kommentit (4)

1/4 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis niiden määrää ruokavaliossa tietenkin🙂

Vierailija
2/4 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Google. Search Jamie Oliver

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/4 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up!

Vierailija
4/4 |
26.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Linda McCartney: Linda kokkaa ja kokeilee

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yksi