Lohi alkanut ällöttää.
Kommentit (15)
Hyvälaatuinen, tuore merilohi on raikas ja todella suuri herkku - kunhan tuote-erä on onnistunut.
Norjassa eri viljelijät tuottaa lohia. Kaikilla ei ilmeisesti aina ole parhainta rehua, ja huono rehu sitten maistuu lohessa.
Kirjolohesta ei ole mitään kokemusta, en syö sitä ollenkaan.
Lohi alkaa kyllä olla melkoista vesibroileria nykyään. Onneksi on järvi lähellä
Jos liha ei irtoa helposti nahasta, se on ensimmäinen viittaus huonoon laatuun.
Vierailija kirjoitti:
Lohi alkaa kyllä olla melkoista vesibroileria nykyään. Onneksi on järvi lähellä
Täytyy olla > 3-kiloinen filee ja rasvaisimmasta päästä, niin on makua. Tosin rasva ei korvaa laatua, jos rehu on sontaa! Lohen pitää olla raikas.
Lohi rasvaisena kalana ällöttää jos sitä syö liian usein. Kotimainen kirjolohi on muuten parempaa kuin norjalainen kassilohi, mutta tätä ei toki kaikki ymmärrä eikä tarvitsekaan.
Kuha ja ahven ovat maailman parhaita kaloja.Tietysti voissa paistettuina.Jotkut redsnapperit on ihan särkeä noihin verrattuna.
Ei minua ainakaan. Syön lähes viikoittain lohta :)
Arvatkaa miltä maistuu Taivalkosken purotaimen! Kaupan lohi on zxwpthyiBROILERIA! Noi lohet pitäis uitattaa kuukauden lähdevedessä ennenkuin puhdistruvat.
Katsoin dokumentin lohen kasvatuksesta Norjassa. Ei tee enää mieli.
Vierailija kirjoitti:
Katsoin dokumentin lohen kasvatuksesta Norjassa. Ei tee enää mieli.
Norjan lohelle on luotu vahva imago jostain puhtaasta ja terveellisestä herkusta. Aika kaukana todellisuudesta.
Ostakaa kokonaista lohta, katsokaa silmiä ja opetelkaa perkaamaan. Kädettömät kanat.
Kotimainen kirjolohi on nykyään raikkaamoaa kuon Norjan kassilohi. Olen siirtynyt siihen.
Vierailija kirjoitti:
Katsoin dokumentin lohen kasvatuksesta Norjassa. Ei tee enää mieli.
Kerro ydinsanoin...
Särkiä naamariin vaan.