Onko air fryer ostamisen arvoinen tuote?
Nyt kun tuote on ollut Suomessakin jonkun aikaa myyntihitti, niin onko sulla jäänyt nurkkiin lojuu vai onko tullut jokapäiväiseen käyttöön? Itse olen miettinyt sellaisen suht edullisen laitteen ostoa, asun yksin, joten en kokkaile viiden henkilön perheelle.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on käytössä, kahden hengen talous, joten ei nyt ihan päivittäin, mutta viikoittain. Lähinnä laitellaan mozzarellatikkuja, jalapenojuustotopseja, ristikkoperunoita ja vihanneksia. Aika vähän on ohjeita ja reseptejä vielä netissä. En kyllä ostanut mitään 300 €:n vehjettä, testaan nyt ihan 60 €:n koneella, pysyykö käytössä. Aika iso möhkäle, paljon vie tilaa työtasolta, mutta ajaa muuten asiansa, kun ei rasvaa tarvita kypsentämiseen lainkaan.
Laita youtubeen hauksi air fryer niin tulee loputtomasti videoita, missä testataan laitetta eri ruokiin.
Air fryer -ruuanvalmistus kannattaa tosiaan rajoittaa mielellään ehkä kerran viikossa tyyliin. Tutkimustulokset on hieman ristiriitaisia, mutta näyttää siltä että haitallisia yhdisteitä kehittyy ruokiin samalla tavalla kuin aikanaan akryyliamidi-ranskiskohussa.
Kulho ja alunen pestävä joka käytön jälkeen, huolellisesti. Ruoka-ainekset aseteltava ilmavasti. Valmistuksen puolivälissä niitä pitää kääntää tasaisen kypsymisen vuoksi. Maustaminen loppuvaiheeseen, koska pintamausteet palavat helposti. Kevyt öljysively auttaa. Käytämme 2-3 kertaa viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Kulho ja alunen pestävä joka käytön jälkeen, huolellisesti. Ruoka-ainekset aseteltava ilmavasti. Valmistuksen puolivälissä niitä pitää kääntää tasaisen kypsymisen vuoksi. Maustaminen loppuvaiheeseen, koska pintamausteet palavat helposti. Kevyt öljysively auttaa. Käytämme 2-3 kertaa viikossa.
Ei tarvitse pestä huolellisesti.
Täysi turhake, ostin, käytin 2 krt ja roskiin meni.
3 hengen talous, käytämme monta kertaa viikossa. Lämpenee nopeammin kuin uuni. Osat voi pestä koneessa. Ei likaista uunia tai hellaa putsattavana. Hyvä ostos!
Kyllä on käytössä, kahden hengen talous, joten ei nyt ihan päivittäin, mutta viikoittain. Lähinnä laitellaan mozzarellatikkuja, jalapenojuustotopseja, ristikkoperunoita ja vihanneksia. Aika vähän on ohjeita ja reseptejä vielä netissä. En kyllä ostanut mitään 300 €:n vehjettä, testaan nyt ihan 60 €:n koneella, pysyykö käytössä. Aika iso möhkäle, paljon vie tilaa työtasolta, mutta ajaa muuten asiansa, kun ei rasvaa tarvita kypsentämiseen lainkaan.