Mikä on paras tehdastekoinen leivonnainen, kakku tai keksi?
Eli nyt ei puhuta itse tehdyistä, vaan kaupan hyllyltä löytyvästä pussitavarasta. Oma suosikki on Oululaisen pullava voisilmäpitko. Sitä voisin syödä kahvin kanssa vaikka joka päivä.
Kommentit (20)
Tällä hetkellä oma lemppari on ehkä bastogne-keksit.
Joku Jaffa-keksi. Vaikea niitä olisi itse tehdä ja vaikkapa Lidlin halpisversio on ihan hyvä.
Pirkan Mireille maitosuklaa keksi aprikoosilla maustettuna.
Mazarin-leivokset ja Pirkan valkosuklaa-karpalokeksit.
Minä söin juuri Fazerin sokerieipurin pitkon. Ihan maukas pulla, oli tuore.
Fazerina-keksit. Pari kertaa olen ostanut ja vedin puoli pakettia kerralla. Täytyy olla varovainen näiden kanssa.
Kakuista Ellen Svinhufvudin kakku, leivoksista Budapest. )Molemmat ovat vielä luontaisesti gluteenittomia, mikäli se jotakuta kiinnostaa.)
Fazerin Taikayö leivokset ja kakkurulla. Kerrankin ei ole säästelty päälle tulevassa suklaarouheessa ja kreemi on tosi hyvä.
Siis mitä muka oikeita leivoksia saa kaupan hyllyltä-.
Oikeita leivoksia saa vaan leipomomoiden hyllyistä, ei mistään muualta,
Tehdashihnalta tulleita lisäaine möykkyjä ei voi leivoksiksi sanoa.
Ne Pirkan sellaiset ihan ohuet keksit joissa päällä eri suklaita. Ja sitten sitruuna-valkosuklaacookiet, olisiko Kotimaista.
Tuore texaspulla.
Isoäidin rusinapitko oli myös maukasta, olikohan Vaasan. Pullavat usein äklömakeita, tuore peruspitko maistuu usein hyvältä sitkoineen. Mutta kuiva/ylipaistettu pulla ei maistu.
Ellen Svinhufvud.